Hát ha tudtam volna h legalább "innen" "ismerlek", akkor már odamentem volna, mert nem félek én a buziktól! Azt h büdös vagy-e majd akkor megmondom. Mindenkihez dög ismeretlenül nem megyek oda csak úgy ismerkedni, azt bárokban szoktam
azt láttam saját szememmel is, csak úgy vibrált köztetek a levegő... Így a sok pályaképekről be tudtalak azonosítani utólag, mert elég egyedire sikerült a gépes, messziről kiszűrhető!
Mind1, ott voltam az egyik pályanapon nem messze tőled, legközelebb odaköszönök
Látod Beni! Azt tagadják... nem értem én, ott figyel a Chriss meg a BerikZ és nem vállalják fel. Mondjuk nem gondoltam, h ennyire fiatalok. Amúgy ebben a buzi országban mindenki más, csak van aki felvállalja és van aki tagadja, nem?
És az nem túl veszélyes csúszókuplung nélkül nyélgázon félkézzel kitudjahány G-erővel megbírkózva? Irigyellek, én is mindig kaszkadőr akartam lenni, de inkább buzi lettem. Nem akarsz inkább te is?
Tényleg lenne amúgy is egy csomó kérdésem menő pályázókhoz nekem is amit eddig sosem mertem megkérdezni, de majd most, mint pl. ez az olaj téma, jogos! Vagy:
- Ez is hátsókerék-hajtású?
- Ugye nem kopik a gumija ha elengeded a gázt, csak ha húzod?
- Bírná ez a Mátrát is?
- Ezzel is úgy kell váltani h egyet lefelé azt utána fönt a többi, vagy automata?
- Bírja ez a meleget? Mármint bírod a meleget? és a melegeket?
Mindenképpen vágatlanul kéne. Mikoriak, mennyiért és mennyit voltak használva?