Kíváncsi leszek a valós használati tapasztalatokra. Elvileg nekem is jó lenne ügyintézősnek egy ilyesmi, csak én azért elvárnám a 70-80-as tempót a forgalomban.
Igen,most hozta a srác este,ez villanypanda,kínai Ztech,ZT24-es.Három év gari félévente kötelező átvizsgálás 15-ropiért,akár egy új kocsinál,csak olaj meg szűrőcsere nincs.
fél milla a listaára,de most bevezető áron adják 350000-ért,és szerintem ekkora robesz pláne villanyban,nagyon jó ár volt.
Csak óvatosan,ez nem rokkantbicaj,72V,2000W!45km/h-át tud,segédmotor kategória,biztosítás,bukó meg jogsi kell hozzá.És nem kicsi,mint egy 250-es nagyrobesz,Pupuval is repül.Videót néztem róla,de ott nem jött át hogy mekkora valójában.És annak ellenére hogy kínai,komolyan veszi a gyártó,félévente kötelező átvizsgálás van,mint az új nagymotoroknál meg autóknál.Városon belüli szaladgálásra vettem,de 25km-ig ki is lehet vele menni.
Vettem egy új vasat.Már kevésnek éreztem a Kawát,de azért megtartom azt is.
Vigyázni kell az új géppel,finomabban kell bánni a gázzal mint a Kawánál,mert ez azonnal ugrik.
várom már, mikor megy fel a SM a féccbukkra - előbb-utóbb úgyis ott végzi (viszont akkor én kimaradok). Nincs elég ereje, hogy önálló maradhasson.
...de a fécc-en legalább az üzi értesítést megoldották
Ma délelőtt átugrottam egy gyerekkori haveromhoz (gyerekkorunk óta MZ, Jawa, stb. volt a közös kapocs) Jawa láncvédőért, aki még mindig a keleti szektort nyomja. (viszonylag ritkán találkozunk, pedig 6-700 méterre lakik tőlem)
Rövid úton Dongó motor szerelés lett belőle.
Utána kapott a kecó egy 1.5 órás ózont. 2 légy túlélte pedig a fél világnak ki kellett volna pusztulni tőle. A levegő frissebb lett az 1ó szellőztetés után. Minden élőlényt elpusztít elvileg.
http://youtu.be/I-FIMwhx_DA
fél milla a listaára,de most bevezető áron adják 350000-ért,és szerintem ekkora robesz pláne villanyban,nagyon jó ár volt.
Azt hittem benzines. Mennyi a hatótávja?
http://youtu.be/zzGRETiq8wo
Vigyázni kell az új géppel,finomabban kell bánni a gázzal mint a Kawánál,mert ez azonnal ugrik.
...de a fécc-en legalább az üzi értesítést megoldották
Rövid úton Dongó motor szerelés lett belőle.
Ja, és ez vonatkozik minden fórumtársa is.