Látom még ahhoz is hülye hogy felfogja hogy akit blokkolnak, az hiába ír ide, nem lesz látható. (én sem látom hogy mit szenved, csak azt hogy valamire válaszoltok neki, tehát még itt eszi a fene)
Engedd el a marhát.
Javaslom megnyomni a gombot és máris ugyanolyan letisztult lesz a fórum, mint régen.
Ha mégis érdekel hogy hogyan égeti magát ez a barom, akkor kijelentkezve megnézheted.
1) nem terveztem olaszba menni arrafelé
2) júniusban lófasz se lesz már ebből
3) ...vagy addigra egész ejrópa lefertőzodik, és kihalunk
Pillanatnyilag jobban izgat, hogy 3 héten belül mennénk Genfbe, és ha nagy lesz arra a gebasz, a svejciek képesek lesznek bezárkózni... és mire ez kiderül, már a szállást se tudom lemondani
Sajnos muszáj felmennünk 2200m fölé, mert Fábi meg akar győződni arról, hogy jól sikerült az FZR hegyvidékre való karburálása. (az meg itthon nehezen kivitelezhető)
Egyébként itthoni találkozót lehetne megint szervezni (rajtam nem múlna, ahogy eddig sem) de az az érzésem, hogy már csak a társaság töredéke érdeklődne iránta.
Ez a kép nekem is megvan, sok másikkal együtt. Arra viszont nem emlékszek honnan töltöttem le. És vajon az miért tette, akinek semmi kapcsolata nem volt az eseménnyel
Szerinted ő alapjáraton ilyen értetlen, vagy valami tudatmódosító gyógyszert szedd???