Mind a kettőn ugyanazt linkeltem egymás után amit lehetséges jobb opcióként találtam, csak az első link úgy tűnt hogy nem működik, ezért tettem be kétszer.
Ezzel most mit akarsz mondani? Erre nem jöttünk, és nem is erre mentünk... Rémlik, hogy hazafelé elmentünk Dubrovnik mellett? És voltunk Trebinjében is?
Persze ez az út jobb lett volna - ha nem most találod meg, hanem lent, a Igo-n...
Aha kapott egy nagy valamit a kerékív előtt, levertem vagy 5kg gittet és rozsdásodott is meg szét volt az egész oldalán repedzve a gitt amit felhordtak.
Külön hát... összevesztünk a szőke csajokon a parton, azóta nem beszélünk
Mohácsnál én eljöttem kelet felé, a fijugg mentek még 1 darabig 1ütt, de aztán Cső felment a pályára, hogy jobban haladjon.
Rakhatunk fel, de a múltkoriakra sem volt nagy izgulás itt, ezért nem erőltettük (képek, beszámoló, stb,.)
Egyébként én már szinte kezdek leszokni a fotózásról - annyira gyönyörű helyeken, utakon mentünk mostanában, hogy nincs értelme lefotózni, nem adja vissza, meg aztán 5 km-enként megállhattunk volna képet csinálni...
Persze ez az út jobb lett volna - ha nem most találod meg, hanem lent, a Igo-n...
Az igen!
Mohácsnál én eljöttem kelet felé, a fijugg mentek még 1 darabig 1ütt, de aztán Cső felment a pályára, hogy jobban haladjon.
Rakhatunk fel, de a múltkoriakra sem volt nagy izgulás itt, ezért nem erőltettük (képek, beszámoló, stb,.)
Egyébként én már szinte kezdek leszokni a fotózásról - annyira gyönyörű helyeken, utakon mentünk mostanában, hogy nincs értelme lefotózni, nem adja vissza, meg aztán 5 km-enként megállhattunk volna képet csinálni...