Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem cseréltem le volt mind a 2ő. 1000 eladtam tönkrement és már nem volt kedvem vele foglalkozni, meg minek 2 motor, lett belőle kocsi.
Miért cserélted le az 1000est 600asra?
Nem igazán szoktam nyelezni.
Hosszú utra készülök és szeretném ha nem kéne olajat magammal vinni.
Nagyon köszönöm
nincs wc? a Laci az udvar közepére kakkant
1000 be 5évig mentem 20-50es castrol olajjal 100e+km volt a motorba 6000km rendszeresen cserélve 3-4 dl volt a fogyasztás vegyes üzembe nyelezős 1-2 lazulós gurulás város autópálya évi 20e+km bajom sose volt vele most a 600 ba volt 10-40 félszint 3000km alatt fél litert evett füst em volt melegbe darabos váltó aztán csúszó kuplung vissza castrol 20-50 és megszűnt minden azaz az olajfogyasztásról még nem tudom mennyi.
De jó nektek. Jó pihenést ;)
Most bolt, sör, főzés, vacsora, pelinkovac, alvás. Ill. a pelinkovac hamarabb lesz a sorban
Megalszunk itt Dakovo-n reggel indulunk tovább. Még 500km kb.
És mi a terv? Ma meddig mentek? Megpróbáltok egyszuszra leérni?
Most Mohácson vagyunk
Dubrovnik felé valahova.
Szia!
nem, jól, stb........ha szarrá van kopva és/vagy nyelezed tehet bele akármit akkor is enni fogja
Sziasztok!
Tapasztalatokra lennék kiváncsi 20W-50-es olaj FZR1000-be. Csökkenthető e az olajfogyasztás? Hogy bírja a hőterhelést? Stb...
Köszönöm
Jó utat,jó nyaralást.
Hova mentek
Csövi és Laci már húzzák a gázt kb. fél órája Dunaföldvár felé. Kb. egy óra múlva én is elindulok.
Itt vannak az FZR exup motyók. Osztrák papiros váz. Van két blokk darabokban,eze féle minden.

Érdeklődi itt lehet: +36704531899
Igen, és ezt fordítja le a fiatal elme a valóság nyelvére. (küldtem a KML-eket mailben)
A idősebbek nem "sztoriznak", hanem bőséges tapasztalataikból merítve tudást próbálnak átadni a fiatal és hebehurgya hallgatóiknak
Én is bírom amikor sztoriznak, kissé megszínezi az idő a valóságot de szívesen hallgatom őket.
(egy kínai van nekem is, az pl. jól működik)