Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A kerék kicsit csalóka kb annyira lóg ki mint a tükör. Mi lehet a megoldás rakjam ki a rendszámot?
Megvan az is csak azon nincs vonó horog és abba a kutya se szállhat bele. Inkább hétköznap megyek vele dolgozni.
Nem tudod, mert ha jól emlékszem nem ér bele a dugattyú.
Az csak a vasárnapi verda. A hétköznapokra használható gép kell.
Egyrészt nem látszik a rendszám, másrészt nagyon kilóg a hátsó kerék.
Ducatóra is kène bicajtartót tegyek
Mi lett a bmw vel?
Én is a kocsit csináltam felpróbáltam a bringa tartót. Szerintetek a rendőr megbüntethet?
Most vettem a ducatóra 6500 forint volt darabja.Nem vagyok híve a szabályzásnak.
Féktárcsa még az eredeti, lassan érik neki a szabályozás... de akár új is, az ára egy vicc: http://www.suzuki-alkatreszek....
A BMW-re 4-5x ennyi (persze nem a gyári, az 20x ennyi )
Sziasztok

Na kész lett a rönyó majdnem elb@sztam a felújított hengerfejet a vezérléssel
Ha telitárcsa akkor 9mm-ig lehet szabályozni,habár műszaki előtt azt mondta a v.biztos hogy max 8 mmi-g mehet ha hűtőbordás akkor manualba keress rá
Motormosás is megvolt. Külső is. Felnicsere is. Rádió meghalt 1ik őr autóvill és szétkaptuk. Nem volt 1xű fránya hátsó 8as anya. Első tárcsát mikor kell cserélni van kb 2mm pereme mind2 oldalt. Kapott led helyzetjelzőt.
Az fini. Csíki sörrel leöblítve
Filmes minipizza volt a vacsi sonkadarabok meg hagymás baconos
Csíki sört :D
Meleg szenya? Mit tettél rá?
A vacsi
39 kilométert motoroztam ma.Jó volt
Aztán olajcsere félig.....mivel 4,7 liter kell bele és csak 4 litert vétettek meg velem,hogy a garancia érvényes legyen egy évig.
A GTR-ből is két helyen kell. (a szűrőház a blokkon belül van és abban is megáll vagy 7 deci)
5l olaj 6 helyről leengedni
?
ezt a fost :D
Baxák meg!4 liter olajat adtak