A zsidó nősülni akar de nem tud dönteni,így elmegy a rabbihoz tanácsot kérni.
-Vagy elveszek egy bombázó nőt,de azt majd mindenki meg akarja dugni.Vagy egy csúnyát aki senkinek se kell,viszont azzal kell leélnem az életem.Mit tanácsolsz bölcs rabbi?
-Szerinted melyik a jobb:megenni egy finom tortát közösen a barátaiddal vagy megenni egy vödör szart egyedül?
Fiatal pár jön ki a moziból. Megszólal a fiú sejtelmes hangon:
- Tudod mit csinálunk, ha hazaérünk?
- De hiszen a moziban már kétszer le****talak!
- Engem?
Az öreg zsidó megnősül és egy fital bomba csajt vesz el.Eljön a nászéjszaka,az öreg tolja tolja de a csaj csak nem élvez.
Nagyon bosszantja az öreget az eset és elmegy a rabbihoz tanácsért.
-Fogadj fel egy fiatal srácot és ő legyezzen egy törülközővel titeket az aktus alatt-tanácsolja a rabbi
Úgy is tesz az öreg zsidó.Felfogadja az a szomszéd srácot aki legyezi őket cefetül ,de a csaj csaknem élvez.
Visszamegy az öreg zsidó a rabbihoz,hogy hát ez sem működik igazán ,mit tegyen hát.A rabbi gondolkodik majd így szól:
-cserélj a fiúval,ő tegye a dolgát a csajjal és te legyezd őket.
Így is tesznek ,a srác tolja csajt az öreg meg legyezi őket ahogy a csövön kifér.A csaj sikoltozik ,visít hatalmasat élvez mire felkiált az öreg
-Látod fiam, így kell legyezni!
Egy férfi iszonyú fejfájással, másnaposan ébred. Próbál erőt venni magán, hogy felkeljen az ágyból. Az ágya mellett talál két szem aszpirint egy pohár vízzel. A széken kikészítve tiszta, vasalt ruha, az egész szobában gyönyörű rend. Az asztalon egy üzenet: "Drágám, reggeli a konyhában. Elmentem bevásárolni, sietek haza. Szeretlek."
Kitámolyog a szobából, az egész lakásban minden a helyén, a konyhában meleg reggeli illatozik, mellette friss újság. A fia az asztalnál ül és reggelizik.
- Mondd, fiam, mi történt itt az éjszaka?
- Úgy volt, apu, hogy éjjel háromkor hulla-részegen betámolyogtál az ajtón, összetörtél néhány bútort, odahánytál a nappali szőnyegére, és aztán beverted a fejed a szobaajtóba.
- És akkor hogy-hogy ilyen rend van, és finom reggeli vár?
- Amikor anyu bevonszolt a fürdőszobába és próbálta rólad lerángatni a nadrágot, azt mondtad neki: Asszonyom, vegye le rólam a kezét, én nős ember vagyok!
Kocsmában a pultnál ül 3tag.A ball oldali egy jó tagbaszakadt fazon.
Odafordul a középső a jobb oldalihoz.:
-Fogadjunk egy stampóba,hogy fel húzom ezt a faszit itt a másik oldalamon és nem bánt engem.
-Hát fogadjunk,ezt megnézem!Mondja a jobb oldali
Igy az öreg:
-Hé te!Én má megb*sztam ám az anyádat!
A nagydarab nem szól semmit ül tovább mintha meg se hallotta volna.
Az öreg ismét próbálkozik:
-De tegnap is megb*sztam ám az anyádat!
A fickó továbbra is hallgat.Hát az öreg tovább próbálkozik.
-De én máma is megb*szom ám az anyádat!
Na erre karonfogja a nagydarab az öreget és így szól:
-Jólvan édesapám mára eleget ivott megyünk haza!
aham. csak tudod vicces, hogy 20 eve varnak az ertelmesebb emberek arra a felallasra, ami most van, es azert ez nem gyenge, de a media ezt is ugy allitja be, mintha mar most a szakadek alljan lennenk. en pl rohadtul haragszom emiatt, mert pont ezert kell a magamfajta arcoknak kulfoldon kubikolnia, ahelyett, hogy otthon elhetnek a csaladommal .... nem en latom borusan a helyzetet, hanem az is.
na, offoltuk a vicc szekciot, szal reszemrol ennyi.
meg egy rásszista vicc a vegere, mert amelyik viccben a zsido szo van az mar rasszista:
mi a zsidok legnagyobb dilemmaja?
disznohus felaron ...
ha egy csáknorrisz hasonlat politikai kirohanást, és hangos gyurcsányozást vált ki, az - nekem - pont olyan vicces, mint maga a lenti felsorolás.
alapvető bajnak tartom, ha valaki egy ismeretlent/ismerőst megítél, vagy megró a politikai hitvallása miatt.
pláne, ha ez a hitvallás ez egyszerű poén csak.
okes, de legyen mar valami alapja, mert kurvara ruhellem az olyan embereket, akik csak a szajukba adott szavakat tudjak szajkozni ...
amugy jobbik nem fidesz, csak mondom, de az ostobasagot kurvara utalom ...
ugyanez volt kurcsánnyal 3 éve, libással tavaly, 3 év múlva vonával lesz....annak idején hothyval, kossuthtal és szent istvánnal is volt......ez az első írásos magyar emlék hisz jól tudjuk a csák család(amit ma chuk-nak írnak) ősi magyar család volt..........norris az ükükükükükunoka...
ez most vicc akart lenni? a faszomert nem hanyagoljak a politikat az ostoba emberek, mond meg nekem? hol elsz, romaniaban? pinceben? nezz mar korul kicsit, mielott ilyen okos vicceket irogatsz baromarcu ....
irogass gyurcsotanyos vicceket, azoknak legalabb van alapja, nem pedig a bertollnok magyar ujsagironak nevezett barmok adjak a szadba szavaikat, melyeket uraik suttognak nekik nem keves zoldhasu remenyeben .....
ha az ostoba emberektol el lehetne venni a szavazati jogot, mar nem itt tartanank ....
paraszt ...
-Vagy elveszek egy bombázó nőt,de azt majd mindenki meg akarja dugni.Vagy egy csúnyát aki senkinek se kell,viszont azzal kell leélnem az életem.Mit tanácsolsz bölcs rabbi?
-Szerinted melyik a jobb:megenni egy finom tortát közösen a barátaiddal vagy megenni egy vödör szart egyedül?
- ?
- Tolltartó.
- Tudod mit csinálunk, ha hazaérünk?
- De hiszen a moziban már kétszer le****talak!
- Engem?
- Édesapám, fogtam egy medvét!
- Jól van, hozd ide!
- Nem tudom, mert nem enged el!
- Szopacs.
Nagyon bosszantja az öreget az eset és elmegy a rabbihoz tanácsért.
-Fogadj fel egy fiatal srácot és ő legyezzen egy törülközővel titeket az aktus alatt-tanácsolja a rabbi
Úgy is tesz az öreg zsidó.Felfogadja az a szomszéd srácot aki legyezi őket cefetül ,de a csaj csaknem élvez.
Visszamegy az öreg zsidó a rabbihoz,hogy hát ez sem működik igazán ,mit tegyen hát.A rabbi gondolkodik majd így szól:
-cserélj a fiúval,ő tegye a dolgát a csajjal és te legyezd őket.
Így is tesznek ,a srác tolja csajt az öreg meg legyezi őket ahogy a csövön kifér.A csaj sikoltozik ,visít hatalmasat élvez mire felkiált az öreg
-Látod fiam, így kell legyezni!
Kitámolyog a szobából, az egész lakásban minden a helyén, a konyhában meleg reggeli illatozik, mellette friss újság. A fia az asztalnál ül és reggelizik.
- Mondd, fiam, mi történt itt az éjszaka?
- Úgy volt, apu, hogy éjjel háromkor hulla-részegen betámolyogtál az ajtón, összetörtél néhány bútort, odahánytál a nappali szőnyegére, és aztán beverted a fejed a szobaajtóba.
- És akkor hogy-hogy ilyen rend van, és finom reggeli vár?
- Amikor anyu bevonszolt a fürdőszobába és próbálta rólad lerángatni a nadrágot, azt mondtad neki: Asszonyom, vegye le rólam a kezét, én nős ember vagyok!
Odafordul a középső a jobb oldalihoz.:
-Fogadjunk egy stampóba,hogy fel húzom ezt a faszit itt a másik oldalamon és nem bánt engem.
-Hát fogadjunk,ezt megnézem!Mondja a jobb oldali
Igy az öreg:
-Hé te!Én má megb*sztam ám az anyádat!
A nagydarab nem szól semmit ül tovább mintha meg se hallotta volna.
Az öreg ismét próbálkozik:
-De tegnap is megb*sztam ám az anyádat!
A fickó továbbra is hallgat.Hát az öreg tovább próbálkozik.
-De én máma is megb*szom ám az anyádat!
Na erre karonfogja a nagydarab az öreget és így szól:
-Jólvan édesapám mára eleget ivott megyünk haza!
na, offoltuk a vicc szekciot, szal reszemrol ennyi.
meg egy rásszista vicc a vegere, mert amelyik viccben a zsido szo van az mar rasszista:
mi a zsidok legnagyobb dilemmaja?
disznohus felaron ...
http://youtu.be/akjIjby9gFs
http://www.youtube.com/watch?
v=WhGHtBogulg&feature=player_embed
ded
alapvető bajnak tartom, ha valaki egy ismeretlent/ismerőst megítél, vagy megró a politikai hitvallása miatt.
pláne, ha ez a hitvallás ez egyszerű poén csak.
amugy jobbik nem fidesz, csak mondom, de az ostobasagot kurvara utalom ...
irogass gyurcsotanyos vicceket, azoknak legalabb van alapja, nem pedig a bertollnok magyar ujsagironak nevezett barmok adjak a szadba szavaikat, melyeket uraik suttognak nekik nem keves zoldhasu remenyeben .....
ha az ostoba emberektol el lehetne venni a szavazati jogot, mar nem itt tartanank ....
paraszt ...