Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kínai fogamzásgátló leírása
http://www.mommo.hu/media/Kina...
Miért úszik a hal?
Mert nem ér le a lába!
De ha nem fértek el?
jajjjj neeee,
Én a ezeröcsin szocializálódtam és csak a doboz-nagydoboz-doboz dizájnt ismerem?
sohaaaa
én 3 at kérek!
Le kellene cserélni valami 7 ülésesre, nem?
hát ez egy Ford mondeo, aminek az övei a párnába vannak süllyesztve és a fenéklemezhez csavarozva, nem lehet kijjebb húzni mint pl a régebbi opelekét. a gond ott van, hogy ugye van 3 ülés, amiből az egyik egy babaülés, aminek van saját öve van és egy "kerete" amit bekötsz majd ráhajtod az ülőkét és reteszeled így feszítve meg az övet,ez fixen van bekötve, nem kell mindig kötögetni a másik kettő meg olyan háttámlás karfás ülésmagasító ami szintén kb 20 cm (lehet hogy kevesebb) magas.
Ezek vannak a szélén, mert a picit úgyis be kell kötni, a nagyobban meg önellátóak, de csak ha 10cm-rel kitolod az ülést, hogy beférjen a kezed közéjük. Ha a két szélső öv az ajtó oldalán záródna, má jó volna, vagy ha az öv fel bírna jönni az ülésmagasító ülőkéjének a szintjéig. mert az nem megoldás, ha kitolom az üléseket a szélére, mert akkor nagyon ferdén ül a gyerek, ha meg teszek alá valamit, akkor is valahogy visszaközlekedik a z ülés középre
Érdekes dolog, amit mondasz.
Miért nem éred el az ülésben a csatot, nem automata az öv? azt addig húzod amíg kell.
Milyen gyerekülés az, amelyik 20-25 cm-re van az ülés támlájától?

Ennyi gyereküléssel lehet rossz kocsit választottál....
basszus ez tényleg hülyeség, most nézem hogy műanyag
te hogy én mióta keresek ilyet, meg szerelhető övmechanikát.
A kocsimban a 3 gyerekülés olyan szorosan fér csak el, hogy az ülésbe süllyesztett mechanikákat szinte lehetetlen elérni, mert a gyerekülés meg kb 2025cm.re van az üléstől, és koppra összeérnek, akartam varrodában csináltatni, 20cm-s "hoszabbítót" amihez ezzel legalább már a fele megvolna :D
off
Aha, igaz , de amikor egy női táskától is csipog az igen bosszantó, olyankor hasznos lehet. :-) Amúgy én is bekapcsolom mindig, pedig az én kocsim nem is csipog, de hülyeségért nem szeretek fizetni.
vicc:
- Nem rég betértem egy étterembe , mikor észrevettem, hogy teljesen fölfújódott a gyomrom. A zene hangos volt, gondoltam mi lenne, ha ütemesen eresztgetnék? Mindegyik basszusnál nagyokat engedtem, Amikor kezdtem jobban lenni, észre vettem, hogy mindenki engem figyel. Ekkor jutott eszembe, hogy a fülemen volt a fülhalgató és ment az MP3-as lejátszó, jó hangosan...
lyézusmárilya
nagyon mennek ezek a mai 50esek :DD
szép PS
Két vadász a ül a magaslesen. Az egyik a távcsövével kémleli a tájat:
- Te, az nem a te házad az út mellett?
- De az enyém.
- Te, az nem a postás biciklije a kerítésnek támasztva?
- De az.
- Te, az nem a nejed a postással az ágyban?
Nézi a másik vadász:
- De komám az bizony az! Te nagyon jó lövő vagy, megtennéd, hogy a nejemet fejbelövöd, a postást meg tökön?
Az első vadász belenéz a puska távcsövébe, majd megszólal:
- Te, komám, úgy látom, hogy az most egy lövésből is menni fog...
Pistike odamegy az apjához, és megkérdezi:
- Apa, mi a különbség aközött, hogy "elméletileg" és "gyakorlatilag"?
Erre az apja odamegy az anyósához, és azt kérdezi:
- Mondja, Mama, mit csinálna, ha egy kétméteres néger adna magának 5000 dollárt, hogy lefeküdjön vele?
Mire az anyós:
- Fiam, az én koromban az ember ne legyen válogatós, és különben is kell a pénz.
Erre az apa odamegy a feleségéhez:
- Drágám, mit csinálnál, ha egy kétméteres néger felajánlana 5000 dollárt, hogy lefeküdj vele?
Mire a felesége:
- Tudod, hogy szeretlek, de hát a gyereknek kell a cipőre a pénz, és nyaralni is el kéne menni, szóval feláldoznám magam...
Erre az apa odamegy a nagylányhoz:
- Kislányom, mit csinálnál, ha egy kétméteres néger adna neked 5000 dollárt, hogy lefeküdj vele?
Mire a lány:
- Tudod Apa, én már nagykorú vagyok, és szívesen kipróbálnám, főleg, ha ennyi pénzt kapnék érte.
Erre az apa azt mondja Pistikének:
- Látod kisfiam, elméletileg most van 15000 dollárunk, gyakorlatilag viszont három rossz ribanccal élünk együtt!
Én viszont azért maradtam életben 15 éve, mert kiestem a kocsiból....

Szóval van példa mindegyikre.
De tény, hogy légzsákos kocsiba (ma már szinte mind az) nagy kockázat nem bekapcsolni.
Nálunk a gyerek szól mindenkinek, hogy öveket becsatolni.... mikor még szinte be sem ültem.
Mé nem tekertél utána?
nekem már mentette meg az életem az öv , úgyhogy Én is mindig bekapcsolom azóta is ...