nalunk a kutya eddigi merlege: jobbos-ballos visszapillanto, rendszamtarto, rendszam, full kocsi korbekarcolas, mert be kell nezni hogy mi van benne, osszes rozsabokor tovestul, mtb kerekek, osszes foci es teniszlabdam, a tobbit hadd ne soroljam. bullterrier a szentem ...
elpusztult a bicajom, ezért anyámét kellett elkérnem, és nagyon siettem a boltba, mert zárás idő volt.
ismerősöm kutyái fogócskáztak az utcán. egyszer váratlanul kivágódott elém az egyik tacsi. olyan gyorsan hogy reagálni se tudtam. mellesleg kiderült a bicajon nemvolt fék.
az elsőkerék átdöccent, a kutya forgott a kerék alatt. a hátsókerék is döccent, és hempergett a kutya nyüszítve.
utána felugrott, megrázta magát és a 2 másik tacsival már szaladt is utánam ugatva. megint bajban voltam, mert a váltó is szar volt, és nemtudtam gyorsulni(mert amikor a kutyán átdöccentem, a lábammal lefékeztem a bicajt).
utólag hallottam a fél család is végignézte ezt és hasát fogva nevettek mikor látták hogy a kutya felpattan, és még meg is kerget.
Tavaly, egy nagy zivatar volt. Kutyáink félnek tőle nagyon.
Fater kiszaladt a Hiluxhoz, hogy behozza a telefonját, és ameddig kereste a kocsiban, dörrent az ég. Erre a kutya gyors beugrott, fater meg nemvette észre. Becsukta az ajtót.
Reggelre elállt az eső. Egész éjjel dörgött az ég.
A kis tacsikutya meg majd megbolondult, úgy félt. Ki akart jutni, és kilincset keresett (gondolom én): lerágta az fényszórót állító kart, továbbá körülötte a kárpitot, ajtón is a kárpitot, és a kormányt is harapdálta, és kirágta az ülést!
Reggel fateromnak nemnagyon tetszett amit látott a kocsijában. Képzelhetitek.
8 éves koromba csináltuk apámmal ezt a tütüt full felújítva minden kivéve a karosszéria.... de nagyon faxa kis gép, csak még nincs befejezve azótase:D a tankja egy 2,5 literes pepsis üveg...
az a poén hogy az első boltban eltudtam passzolni a pénzt, mivel az eladó épp beszélgetett mikor odaadtam neki a pénzt, és csak annyit látott hogy 1000-es és kész. az fel se tünt neki hogy 3 sarka levolt kerekítve, meg kicsit kirojtozva.
amint kiléptem a boltból hasamat fogtam a nevetéstől
észreveszitek benne a motrot
mer én is szeged környékén, csak 50km-es körzetébe
ismerősöm kutyái fogócskáztak az utcán. egyszer váratlanul kivágódott elém az egyik tacsi. olyan gyorsan hogy reagálni se tudtam. mellesleg kiderült a bicajon nemvolt fék.
az elsőkerék átdöccent, a kutya forgott a kerék alatt. a hátsókerék is döccent, és hempergett a kutya nyüszítve.
utána felugrott, megrázta magát és a 2 másik tacsival már szaladt is utánam ugatva. megint bajban voltam, mert a váltó is szar volt, és nemtudtam gyorsulni(mert amikor a kutyán átdöccentem, a lábammal lefékeztem a bicajt).
utólag hallottam a fél család is végignézte ezt és hasát fogva nevettek mikor látták hogy a kutya felpattan, és még meg is kerget.
pár héttel ezelött is elütöttem egy kutyát. (bicajjal)
Fater kiszaladt a Hiluxhoz, hogy behozza a telefonját, és ameddig kereste a kocsiban, dörrent az ég. Erre a kutya gyors beugrott, fater meg nemvette észre. Becsukta az ajtót.
Reggelre elállt az eső. Egész éjjel dörgött az ég.
A kis tacsikutya meg majd megbolondult, úgy félt. Ki akart jutni, és kilincset keresett (gondolom én): lerágta az fényszórót állító kart, továbbá körülötte a kárpitot, ajtón is a kárpitot, és a kormányt is harapdálta, és kirágta az ülést!
Reggel fateromnak nemnagyon tetszett amit látott a kocsijában. Képzelhetitek.
tetejét meg elhasználtuk hódeszkának
faca móka volt.....
-lehet bele kapaszkodni
-ha le van takarva tartja a fóliát
-egyszerre lötyög a 2 középső oszlop
-jól néz ki
az a fólia vázcső mit keres ott középen? csak nem merevít?
speccabrio-3371197
valaki trabantot?
stunt papa
nyauto_egyedi_smart_kawasaki_drag-3141447
valaki egy ninja motoros smartot?
Szegeden adtam be, de bánom. Eltehettem volna emlékbe.
Szerencséd is lehet, mert az 500-as amit visszajáróként kaptál, azt a kutyám 2 nappal ezelőtt nyelte le...
amint kiléptem a boltból hasamat fogtam a nevetéstől
1000ft volt "csak"
mondta erre haverom: biztos azért ették, mert pénzéhesek voltak