nem olcsóságok ezek.
régebben jártam mezőgazdasági kiállításon, és árultak traktorokat, egyebeket. voltak árak rendesen.
néztem traktor gumikat is. 5-700.000ft-os is volt (1db). az már a nagyokra való
és vezettem modern john deere-t. nagyon kényelmes, és jól szigetelt. minden fejlődik csak az országunk színvonala nem.
Hofi mondta annó: "Az életszínvonal olyan mint a léghajó, ha azt akarod hogy emelkedjen, kikell dobni a többit"
hallod, nem tudtam, miért nem válaszolsz most percekig
Amúgy azok a puszik szívecskét akartak formálni, de ezt nem lehet az SM-en
Nah a gumival v. gumi nélkül témába jól belefutottunk
most ilyen helyen szerelek
két kombájnt vett a cég...74 millió/db
traktor 33
belül felső kategóriás luxuskocsi szintje minden értelemben(pl infrás automata kormány...)
Jut eszembe...egyszer egy srác, akik jómódú magángazdaságot vezettek a faterjával, kérdezi tőlem: akarsz kombájnt vezetni? Majdnem kiröhögtem, amíg meg nem láttam a gépet: joystick kormány, GPS alapú programozható automata vezérlés, légkondi, hifi, fényre sötétedő üvegű kabin, masszírozós ülés stb...
régebben jártam mezőgazdasági kiállításon, és árultak traktorokat, egyebeket. voltak árak rendesen.
néztem traktor gumikat is. 5-700.000ft-os is volt (1db). az már a nagyokra való
és vezettem modern john deere-t. nagyon kényelmes, és jól szigetelt. minden fejlődik csak az országunk színvonala nem.
Hofi mondta annó: "Az életszínvonal olyan mint a léghajó, ha azt akarod hogy emelkedjen, kikell dobni a többit"