A hirtelen, nagy mennyiségű adrenalin miatt előfordulhat hogy alig érez az ember fájdalmat. Mikor a térdem 1/5-6-ről/ról leszakadt (inkább ki) a bőr, ameddig nem értem be a kórházba meg se éreztem, de amikor rámkerült a sor pofa összeszorít.
Lovaknál van olyan, hogy az adrenalin miatt nem érzik a fájdalmat, aztán megállnak és meghalnak. :D
Egyszer a srác a GSX-R -t akarta felállítani a balesete után. Hiába húzta, a jobb kezében egyszerűen nem volt annyi erő, h megemelje a gépet.
A felé rohanó társai majdnem elájultak: a jobb keze eltört az eséskor, és rendesen NYÚLOTT amikor a motort cibálta maga felé !
A mentőben már az érintéstől is ordított, de ott , másodpercekből az esés után meg sem érezte.
nem tom, hogy kamu vagy sem.
Az biztos, hogy akár több idő is eltellhet egy balesetnél, amíg az ember feldolgozza az eseményt.
Saját bőrömön tapasztaltam sajnos. 10mm-es betonvas állt a lábamba kb. 6 cm mélyen. Tovább akartam sétálni csak nem ment. Ekkor lenéztem, hogy miért nem. A sípcsontom mellett beszaladt a lábamba a földből kiálló betonvas.
Egészen a mentő megérkeztéig nem nagyon éreztem. akkor kapcsoltam igazán. Lehúztam a mlábam és sétáltam 15-20 métert, hogy szóljak vkinek, hogy hívjanak egy mentőt.
Én szerteszétröhögtem magam Ha kamu akkor nagyon nagy ha pedig valóság akkor iszonyat hülye...de sztem simán kamu. Amikor átszúrja a kezét eltelik 3-4 másodperc mire egyáltalán felfogjahogy mi van..azért a receptorok ennél gyorsabbak
Az öreg postás már 35 éve hordta ki a küldeményeket nap, mint nap, hóban és szélben éppúgy, mint a legnagyobb forróságban. Lassan elérte a nyugdíj korhatárt, és azok az emberek, akik ismerték és szerették (mert mindenkivel kedves és udvarias volt), mind megajándékozták valamivel utolsó munkanapján.
Az egyik háznál a teljes család várta, és egy kis ajándékcsomagot nyomtak a kezébe.
A másiknál kapott egy doboz finom szivart.
A harmadiknál (akivel többször váltott pár szót horgásszenvedélyéről) nagy doboz csalit kapott.
Az egyik háznál pedig a gyönyörű, fiatal szőke háziasszony sokat sejtető hálóköntösben várta, megfogta a kezét, bevezette a háloszobába, és élete legszenvedelyeseb szeretkezésében részesítette. Miután kipihenték magukat, a lány kiment a konyhába, és nagyszerű reggelit készített. Miközben evett, meglátta, hogy kávéscsészéje alatt egy százas lapul.
- Amit eddig kaptam, túl szép ahhoz, hogy szavakba lehessen önteni! - mondja a postás. - De szeretném megkérdezni, a százast miért kapom?
- Tegnap este mondtam a férjemnek, hogy ma lesz az utolsó munkanapod - válaszol a lány - és megkérdeztem, mit adjak neked.
Azt mondta: "Bazdmeg, adj neki egy százast!" A reggeli már az én ötletem volt.
1. Ne kívánd főnököd halálát, segíts neki, hogy önmaga kívánja azt!
2. Ha munkatársad véletlenül dolgozni kezd, ez nem ok arra, hogy te is hasonlóan cselekedj!
3. Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra, inkább hagyd holnaputánra, mert addig hátha nem lesz rá szükség!
4. Az a feladat, amely nem oldódik meg magától 30 nap alatt, nem érdemli meg, hogy foglalkozzanak vele!
5. A munkahely nem kocsma, hogy egész nap ott tartózkodj, nem Isten háza, hogy vasárnap is oda menj!
6. A munka nemesít, de a társadalmunkban nincs szükség a nemesekre!
7. Aki nem dolgozik, az nem hibázhat. A hibátlan munkás megérdemli a kitűntetést!
8. Mindenkinek kell, hogy legyen valami hobbija, de nem feltétlen szükséges, hogy az a munka legyen!
9. A munka élteti az embert, de a pihenés sem ölt meg még senkit!
10. A lustaság fél egészség, de te legyél teljesen egészséges! 10
Lovaknál van olyan, hogy az adrenalin miatt nem érzik a fájdalmat, aztán megállnak és meghalnak. :D
A felé rohanó társai majdnem elájultak: a jobb keze eltört az eséskor, és rendesen NYÚLOTT amikor a motort cibálta maga felé !
A mentőben már az érintéstől is ordított, de ott , másodpercekből az esés után meg sem érezte.
http://www.aksalser.com/game.h...
Az biztos, hogy akár több idő is eltellhet egy balesetnél, amíg az ember feldolgozza az eseményt.
Saját bőrömön tapasztaltam sajnos. 10mm-es betonvas állt a lábamba kb. 6 cm mélyen. Tovább akartam sétálni csak nem ment. Ekkor lenéztem, hogy miért nem. A sípcsontom mellett beszaladt a lábamba a földből kiálló betonvas.
Egészen a mentő megérkeztéig nem nagyon éreztem. akkor kapcsoltam igazán. Lehúztam a mlábam és sétáltam 15-20 métert, hogy szóljak vkinek, hogy hívjanak egy mentőt.
Az egyik háznál a teljes család várta, és egy kis ajándékcsomagot nyomtak a kezébe.
A másiknál kapott egy doboz finom szivart.
A harmadiknál (akivel többször váltott pár szót horgásszenvedélyéről) nagy doboz csalit kapott.
Az egyik háznál pedig a gyönyörű, fiatal szőke háziasszony sokat sejtető hálóköntösben várta, megfogta a kezét, bevezette a háloszobába, és élete legszenvedelyeseb szeretkezésében részesítette. Miután kipihenték magukat, a lány kiment a konyhába, és nagyszerű reggelit készített. Miközben evett, meglátta, hogy kávéscsészéje alatt egy százas lapul.
- Amit eddig kaptam, túl szép ahhoz, hogy szavakba lehessen önteni! - mondja a postás. - De szeretném megkérdezni, a százast miért kapom?
- Tegnap este mondtam a férjemnek, hogy ma lesz az utolsó munkanapod - válaszol a lány - és megkérdeztem, mit adjak neked.
Azt mondta: "Bazdmeg, adj neki egy százast!" A reggeli már az én ötletem volt.
- Felöltözik, és hazamegy a férjéhez.
8-9 óra: alváshiány pótlása
9-10 óra: utazás fáradalmainak kipihenése
10-11 óra: kávé-büfeszünet
11-12 óra: felkészülés ebédre
12-14 óra: ebédszünet
14-15 óra: emésztési pihenő
15-16 óra: új ügyekkel már nem foglalkozunk készülés a hazamenetelre
16 óra: valahogy menj haza és halálfáradtan menj be az ajtón.
1. Ne kívánd főnököd halálát, segíts neki, hogy önmaga kívánja azt!
2. Ha munkatársad véletlenül dolgozni kezd, ez nem ok arra, hogy te is hasonlóan cselekedj!
3. Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra, inkább hagyd holnaputánra, mert addig hátha nem lesz rá szükség!
4. Az a feladat, amely nem oldódik meg magától 30 nap alatt, nem érdemli meg, hogy foglalkozzanak vele!
5. A munkahely nem kocsma, hogy egész nap ott tartózkodj, nem Isten háza, hogy vasárnap is oda menj!
6. A munka nemesít, de a társadalmunkban nincs szükség a nemesekre!
7. Aki nem dolgozik, az nem hibázhat. A hibátlan munkás megérdemli a kitűntetést!
8. Mindenkinek kell, hogy legyen valami hobbija, de nem feltétlen szükséges, hogy az a munka legyen!
9. A munka élteti az embert, de a pihenés sem ölt meg még senkit!
10. A lustaság fél egészség, de te legyél teljesen egészséges! 10
Már vagy fél éve keresem ezt a vidit!