csak szólok 2 hold földel(ami akkor sem volt nagy) már mindenki annak számított
Meghurcolták és kifosztották azokat az embereket akik önálló életre képesek voltak, hogy a javaikból fenntartsák az önkényuralmi rendszert az kiszolgálóit és az életképteleneket.
Az igazság az, hogy ez a folyamat most is létezik csak az eszközök mások
Jo nagy faszok vagytok, csak ki ne verodjetek, volt az a vicc vonal azt kene mar eroltetni nem ezt az osztalyharcosdit. Most ugyis a liberalizmust eroltetik. Rajottem mar mi az a lmbq: legyel mar buzi qurva eletbe
Én fenntartom azt, hogy nem feltétlenül hiszek el mindent, így azt sem, hogy te valóban olyan vagy, mint amilyennek láttatni akarod magadat a többiekkel és ők ezt be is veszik.
Persze lehet, hogy igaz, itt van az én nagyságom, hogy a lehetőséget meghagyom mind a kettőnek.
te sem idézel helyesen "fütyül"
De akkor sem értem, hogy miért engem kellene fellógatni aki embereknek ad munkát egy halom adót befizet mind az önkormányzatoknak ahol az érdekeltségei vannak meg ugye a magyar államnak. ebből következve értékes tagja a gazdaságnak és a társadalomnak
És egy olyan akarja fellógatni akinek az összes adóbefizetése 7800 ft/hó. Az is csak azért mert enélkül nem kapna semmiféle orvosi ellátást. Gyakorlatilag semmi értéket nem teremtett az életében azt a pénzt amit megkeresett legfeljebb csak kihugyozta mert felmutatni nem tud belőle. Ha a 20 éves fia nem egy talpraesett gyerek lenne aki megáll a saját lábán meg nem pótolná a családi kasszát akkor lehet megélhetési problémák is lennének De hát akasszunk fel engem mert én vagyok a geci kicsit a nyilas idők jutnak erről eszembe, meg Hortobágy. Szerencsére még nem éltem azokban az időkben Amikor olyanoknak adtak fegyvert és hatalmat a kezükbe akik soha semmit el nem értek és az volt a dolguk, hogy üldözzék azokat akik meg igen. A nagypapám viszont élt már ezekben az időkben 54-ben államosították minden vagyonát. Sok földet és lakóépületet. 3 gyerekkel 6-8 éves gyerekekről beszélünk (közöttük édesapámmal) a feleségével(néhai nagymamámmal 1 bőröndött vihettek magukkal. Gyalog indultak neki kecskemétről nagykőrösre (dédanyámhoz) mert annyi pénzt sem hagytak náluk, hogy buszra szállhattak volna, na ez volt a TE FAJTÁD INI
így már értem De helyesen így van, hogy "munkásököl vasököl, oda csap ahova köll."
Bár ini baromi rég nem dolgozik már csak heverészik a kanapéján Tehát ő már nem munkásököl
Meghurcolták és kifosztották azokat az embereket akik önálló életre képesek voltak, hogy a javaikból fenntartsák az önkényuralmi rendszert az kiszolgálóit és az életképteleneket.
Az igazság az, hogy ez a folyamat most is létezik csak az eszközök mások