Te,ez az ipse tényleg mondta a varrodásoknak hogy hozza a puskáját?
Meg az úniós pályázat 50 milláját felvette a varrodára majd elpasszolta a varrodát két hajlékonynak?
Inkább
Mitöl.lennének beszarva, nincs is ellenzék illetve ami van az a mi hazánk.meg a fidesz kivételével egy tábor lett, ki a faszom.szavazna rájuk?
Most higy nálunk lesz idöközi Koncz helyett, a jobbikos plakátján az összes párt logoja szerepel az emlitett kettö kivételével. Alig fér el
Fidesz: Csökkenti a fizetést
Bogyó: O1G
Fidesz: Nem nyúl a fizetéshez
Fidesz: Emeli a fizetést
Bogyó: O1G be van szarva
Fidesz: Létezik
Na ugye, mondtam, hogy nem a te szedhez való és télleg
OK, amit hazahoz - de a legtöbb lófaxt se hoz haza, feléli, átbaxxák, stb. Amit kint keres, az után meg kint vonnak adót, kint vesz kiflit, kint tankol, kint fizet lakbért... ezt összemosni a turistával... ááááá, reménytelen vagy
hát ez mekkora szar hasonlat ini
Azért mert valaki elment külföldre dolgozni hazaáruló meg tolvaj
Ti betegek vagytok
Amikor valaki kint termeli meg a pénzét is itthon költi el az a legjobb bevétel az országnak ember kívűlről hozott pénz növeli az gazdaságot.
Erről szól az idegenforgalom. Minden ország azon verseng, hogy minél több külföldi turistát tudjon bevonzani a saját hazájába. Ez ugyan ez.
Az ideológiákat nem kell idekeverni, azok az egységesítésre vannak kitalálva, még a libernyávogók is egyfelé ajvékolnak. Az "a magyarok olyanok" látom eljutottál a "mi magyarokig" szép kezdet
Jaj hát ne vedd magadra, rólunk magyarokról beszéltem akik sokfélék vagyunk még ha igyekeznek is a fodrászgép alá dugni minket ami előtt ugyan mindenki más, de utána már nem.
Ezt mondtam évekkel ezelőtt Clam-nek többször is. Nem nagyon ellenkezett....