Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"A pöcsöm is szép. Lehet hogy hasonlítotok egymásra?"

Ezt mondtam évekkel ezelőtt Clam-nek többször is. Nem nagyon ellenkezett....
Te lehetsz,én szép vagyok..................clam mondta.
Lehet hogy azt akarja mondani, hogy gennyes kelés vagyunk Európa seggén?
csak "a magyarok" mások, értem
Te,ez az ipse tényleg mondta a varrodásoknak hogy hozza a puskáját?
Meg az úniós pályázat 50 milláját felvette a varrodára majd elpasszolta a varrodát két hajlékonynak?
Inkább
Mitöl.lennének beszarva, nincs is ellenzék illetve ami van az a mi hazánk.meg a fidesz kivételével egy tábor lett, ki a faszom.szavazna rájuk?
Most higy nálunk lesz idöközi Koncz helyett, a jobbikos plakátján az összes párt logoja szerepel az emlitett kettö kivételével. Alig fér el

Fidesz: Csökkenti a fizetést
Bogyó: O1G
Fidesz: Nem nyúl a fizetéshez
Fidesz: Emeli a fizetést
Bogyó: O1G be van szarva
Fidesz: Létezik
Vájjá..............te faszé nézel origót.................megnyitod és elégsz mint egy vámpír.
Csak készülnek a választási kampányra.
Hű, de be lehetnek sz@rva Viktorék:
https://www.origo.hu/itthon/20...
Na ugye, mondtam, hogy nem a te szedhez való és télleg
OK, amit hazahoz - de a legtöbb lófaxt se hoz haza, feléli, átbaxxák, stb. Amit kint keres, az után meg kint vonnak adót, kint vesz kiflit, kint tankol, kint fizet lakbért... ezt összemosni a turistával... ááááá, reménytelen vagy
hát ez mekkora szar hasonlat ini
Azért mert valaki elment külföldre dolgozni hazaáruló meg tolvaj
Ti betegek vagytok
Amikor valaki kint termeli meg a pénzét is itthon költi el az a legjobb bevétel az országnak ember kívűlről hozott pénz növeli az gazdaságot.
Erről szól az idegenforgalom. Minden ország azon verseng, hogy minél több külföldi turistát tudjon bevonzani a saját hazájába. Ez ugyan ez.
Baszni akarsz? Akkor baszd földhöz magad! :-)
más ilyenért még pénzt is fizet...
ez kb olyan mintha a boltodban bevásárol de a szomszéd boltban fizet
ezt nem érti meg egyik megélhetési migráns se
Neked ahhoz kevés az agyad, hogy megértsd ne is fáradj vele
Így van hisz én is valamilyen magyar vagyok, te is, ő is és a többiek is.
Az ideológiákat nem kell idekeverni, azok az egységesítésre vannak kitalálva, még a libernyávogók is egyfelé ajvékolnak. Az "a magyarok olyanok" látom eljutottál a "mi magyarokig" szép kezdet
Jaj hát ne vedd magadra, rólunk magyarokról beszéltem akik sokfélék vagyunk még ha igyekeznek is a fodrászgép alá dugni minket ami előtt ugyan mindenki más, de utána már nem.
Jó duma ez - csak rossz hallgatni.
pengével vágdosod magad
Tipikus drogos szokás
De legalább ne vagánykodná vele
mivel lopta meg