Én nem tudom sem megcáfolni, sem megerősíteni azt, amit állítasz, de szerintem te sem vagy abban a helyzetben, hogy ilyen messzemenő következtetést vonj le.
Nem gondolom, hogy az oroszok ilyen hülyék lennének, hogy előre lelőjék a poént.
(Ott a "gondolom" szó, tehát én csak véleményezem.)
Mivel a buzi jenkik ezt nem tudtál előre, ezért provokáltak a Fekete-tengeren, így azt sem tudhatják, hogy az oroszoknak van-e még valami a tarsolyban.
Nem hülyék, de ez egy verseny. Manapság ez a fajta elektronikus hadviselés dívik, hogy játszák ki egymás elektronikus védelmét.
Az nyer, aki célba tud juttatni egy rakétát a látóhatár mögül.
Viszont most attól hogy az oroszok eldicsekedtek azzal hogy mijük van, biztos vagyok benne, hogy már megvan az ezt kivédő eszköz, szóval az oroszoknak kár volt ellőni ezt a trükköt, mert most találhatnak ki mást.
Gondolod, hogy ennyire hülyék a jenkik, hogy a radarzavarásra nem gondoltak?
Amúgy az orosz pilóta elég hülye lett volna a csöves tüzérség lőtávolságát megközelíteni, ha IGAZÁN rosszat akart volna.
(Arról ne beszéljünk, hogy az "automata" gépágyú is vak volt...)
Eeeez azért erős túlzás és orosz propaganda volt. Tudta zavarni az AEGIS rakéta elhárító rendszerét a hajónak. Kb. ennyi történt, erre építettek egy olyan történetet, hogy pár év múlva már egyenesen el is süllyedt a hajó a fejetlenségben és a hős oroszoknak kellett kimenteni a gyáva amerikaiakat, akik még össze is pisilték magukat az oroszok láttán
Az AEGIS egy radarokon alapuló, ballisztikus rakéta elhárító rakéta rendszer. A radarokat meg nem olyan nehéz közeli gépről zavarni. Kb. fél óra alatt pakolok össze a meglévő szabvány műszerezettségünkből ugyan ilyet, de ha az amcsik támadónak vették volna a fegyvertelen orosz gépet, és nem kerülték volna a konfliktust, abból az a gép nem került volna közel a hajóhoz, mert előbb fémforgácsot csinál belőle valamelyik automata gépágyú.
Ez a személyes meggyőződésem a tapasztalataim alapján, semmi propaganda, de miért is lenne az, nem vagyok én ruszki, szerintem összetévesztesz valakivel
Az oroszoknak van olyan fegyverrendszere, amire az usa technika behajol, nem csak a 60-as években kifejlesztett Nyeva amivel Dani Zoltán lelőtte a "láthatatlan" lopakodót, hanem gondolok itt a repülőgépekre telepített zavaró rendszerükre, amivel lomot csináltak egy usa hadihajóból, amit úgy kellett bevontatni a kikötőbe.
baszki jártunk úgy az erdélyi túrán hogy mindkét alkalommal egy fasza patak mellett volt a szállásunk, aztán olyan szárazság volt hogy kiszáradt a patak aztán egy kettespet víz meg a baba seggtörlő volt a fürdőszoba
na ilyen esetben nagyon jó hogy nem pálik vörösre a picsa 30-35 óra ülés közben
A birka bőr mindennel jobb
A fűthető ülés sehol nincs hozzá, az télen Kurva szar amikor kiszállsz a kocsiból
Amúgy ha nyáron megfordítom nagyon jó akkor is
Pl nyári túrán én a motor ülésre tettem. Nem izzad be úgy az ember segge mint a műbőrön
Nem gondolom, hogy az oroszok ilyen hülyék lennének, hogy előre lelőjék a poént.
(Ott a "gondolom" szó, tehát én csak véleményezem.)
Mivel a buzi jenkik ezt nem tudtál előre, ezért provokáltak a Fekete-tengeren, így azt sem tudhatják, hogy az oroszoknak van-e még valami a tarsolyban.
Az nyer, aki célba tud juttatni egy rakétát a látóhatár mögül.
Viszont most attól hogy az oroszok eldicsekedtek azzal hogy mijük van, biztos vagyok benne, hogy már megvan az ezt kivédő eszköz, szóval az oroszoknak kár volt ellőni ezt a trükköt, mert most találhatnak ki mást.
Amúgy az orosz pilóta elég hülye lett volna a csöves tüzérség lőtávolságát megközelíteni, ha IGAZÁN rosszat akart volna.
(Arról ne beszéljünk, hogy az "automata" gépágyú is vak volt...)
Az AEGIS egy radarokon alapuló, ballisztikus rakéta elhárító rakéta rendszer. A radarokat meg nem olyan nehéz közeli gépről zavarni. Kb. fél óra alatt pakolok össze a meglévő szabvány műszerezettségünkből ugyan ilyet, de ha az amcsik támadónak vették volna a fegyvertelen orosz gépet, és nem kerülték volna a konfliktust, abból az a gép nem került volna közel a hajóhoz, mert előbb fémforgácsot csinál belőle valamelyik automata gépágyú.
http://costadelsolmagazin.com/...
Az oroszoknak van olyan fegyverrendszere, amire az usa technika behajol, nem csak a 60-as években kifejlesztett Nyeva amivel Dani Zoltán lelőtte a "láthatatlan" lopakodót, hanem gondolok itt a repülőgépekre telepített zavaró rendszerükre, amivel lomot csináltak egy usa hadihajóból, amit úgy kellett bevontatni a kikötőbe.
na ilyen esetben nagyon jó hogy nem pálik vörösre a picsa 30-35 óra ülés közben
A fűthető ülés sehol nincs hozzá, az télen Kurva szar amikor kiszállsz a kocsiból
Amúgy ha nyáron megfordítom nagyon jó akkor is
Pl nyári túrán én a motor ülésre tettem. Nem izzad be úgy az ember segge mint a műbőrön
Jobb lesz ha a renyo szinekkel foglalkozol meg uleshuzatot valasztasz.