Adalék. Tegnap először autóztam a geri által átszabott pesti belvárosban. Fura módon nem is voltam mérges az 1 sávra szűkített körutakon - arra gondoltam, hogy a sok buzi pesti megszavazta gerit, ő meg hálából jól megxopatta őket Nekem kellemetlen volt a dugó szombat délben, de közben arra gondoltam, hogy szerethetik ezt a pestiek hétköznap reggel-délután, a csúcsidőkben - és a mérgemet felváltotta a röhögés Nesztek, ezt akartátok Persze van, aki örül, mert mostmár kényelmesen mehet az Ügyvéd Úr a belvárosi irodájába a Lexusa helyett biciklivel vagy ha nagyon esik, még mindig ott a 4-es 6-os
Ne csüggedj, talán megéred, még a kövi választáson szavazhatsz fletóra vagy klára asszonyra majd azok elhozzák neked a jó világot, mint pestieknek a geri
Még mindig értelmezési problémával küzdesz és nincs kedvem tovább magyarázni... a lényeg ez a mi problémánk és nem oldottuk meg... mintha égne a házad és úgy “oldod meg“, hogy elfordulsz háttal.... okos gondolkozás.... persze mondogatod, hogy nem te gyujtottad meg direkt, a lényeg ugyanaz.... akkor hisztizz tovább
Számomra is érthetetlen miért a társadalom tehet róla, hogy a cigányok nem akarnak dolgozni koszosak büdösek primitívek... Teljesen jó hogy inkább adókedvezményt adnak mint segélyt. Gyes-t is csak annak akinek a gyereke iskolába jár.
Egyszer egy vajda azt mondta, hogy “A cigányok kultúrájában nincs benne a munka”. Na ez a baj. Meg az, hogy ha nekik kell valami, akkor azt gátlástalanul elveszik attól, akinek van, aki megdolgozott érte. Az ombudsman, meg a Brüsszeli birkák meg védik őket. Nagyon helyeslem én is, hogy inkább adókedvezményt kapnak még több segély helyett.
Nem, te vagy ennyire hülye ma, hogy nem fogod fel. ÉN NEM VAGYOK FELELŐS. sem az apám, sem a társadalom. Kibaszott köcsög cigányok, meg az a rózsadombi bölcsész libsi jogvédők akik letagadják a tényeket, és védik a bűnözőket, azok tehetnek róla, a társadalom egyetlen bűne hogy nem húzta fel ezeket a gyökereket az első lámpavasra.
Te most tényleg ennyire hülye vagy ma? Nem mondtam, hogy nem hibás...... azt írtam, hogy mi vagyunk abban a hibásak ahogy nem kezeltük a helyzetet és hogy hagytuk idáig fajulni. Te meg mindig másról beszélsz.... engedjük el, mert ma csak fel baszom magam az értetlenségen....
Bocsánat a kérdésért!