Nem csak a fogyatékosok miatt, a figyelmetlenek miatt is. Nem tudsz benzin helyett gázolajat tankolni és fordítva. Ráadásul kényelmes, ötletes megoldás.
Többször megyek Zala megyében mellékúton, és meredek dolgokat lehet látni, nagyon látszik a szokásos menet, előbb kövesút , keskeny, majd bitumen borítást tettek rá, de az enyhe kanyarban felgyűrődik a széle , a külső íven. De a hatalmas öttengelyes kamionoknak ezt senki nem mutatta mondta : ne arra menj te boci , mert lehet, hogy rövidebb, de nem lesz hamarabb! Azon az úton, ha 3km-t leaszfaltoznak, az már csoda.
Volt már olyan, 10 méterenként az autópályán, a régi hetes betonja, aztán azon is ment az ember, most meg lát egy nyomvályút és rögtön az ENSZ-hez fordul.
50 méterenként fekvő rendőr kellene az utakra.
Az autó pályán elég 100 méterenként is
Aztán nem kellene drága új kocsi
Mérni se kellene, büntetés se lenne gyors a hajtás miatt
Tiszta öröm lenne az élet
Erre való a modern(ebb) autók gyűrődő zónája és az 5*-os törésteszt. A kocsi rommá megy, de az utasok kisebb sérülésekkel szállnak ki a kocsiból. A CASCO a többit elintézi. A 3 betűs, sokak által lenézett xarok meg azért vannak, hogy a lehetséges baleseti helyzeteket csökkentsék, a balesetet - ha lehetséges - elkerüljék.
Persze egy 25 éve, új korában is fapados, de azóta legalább xarrá rohadt Fasztrát most ne is említsünk.... ...abban tényleg csak meghalni lehet.
Szép napot INI! Nem a légzsák-hiánnyal vagy többlettel van a baj, hanem egy bizonyos sebesség felett, ha ütközik , hirtelen lefékeződik a test, a belső szervek lazán leszakadnak a helyükről, az agyvelő nekicsattan a szemközti csontnak és már jöhet is a temetkezési vállalkozó!! Nem vagyunk fémből összerakva!
"zt még nem próbáltam hogy ha menet közben dugom be a konnektorba, akkor leáll e " Pedig én azt hallottam, hogy régebben ha egy kis szőr volt a furat körül, még menet közben is belelökted!!
Javasolom hogy az oldaltámasz kapcsoló csak sípjelet adjon, de ne állítsa le a motort! A legjobb a vezetékét a motorszabályozási -körből jelzésre kötni! Nehogy egy előzésnél állítsa le a motort pl. Bár nem volt még ilyen a kezemben.
Motoron nekem nem lehet kivenni a tanksapkából a kulcsot amíg nem csukod be, így meg indítani is nehéz...bár motoron szerintem feltűnne ha kilóg a pisztoly a tankból
Ne feledd, hogy az autók töredékében vannak benne ezek a cuccok - pár éves felső- és középkategóriás kocsikban, a megfizethető kisautókban pedig csak egy-két éve. Sőt, amíg pl. a fapados Clio-ban is benne van az összes, de pl. a Suzuki Swift csak a legdrágább felszereltségi szinten (GLX) tartalmazza.
Szerintem nagyobb a káosz mint volt.
Ennyi 3 betűs biszbasz mellett nem kellene balesetnek lenni
A kocsikban lévő 167 db légzsák miatt meg meg súlyos esetnek sem
Arányaiban sokat javult és javul folyamatosan csak hát egyre többen vagyunk no meg egyre több hírt látunk, én nem látok az utcában több balesetet mint a 70-es években, akkor sem volt egy sem és azóta sem.....tehát legalább szinten vagyunk.
http://youtu.be/3KPYIaks1UY
Szerintem akkor jelentősen felgyorsulna a föld felett lebegő "autók" kifejlesztése....
Az autó pályán elég 100 méterenként is
Aztán nem kellene drága új kocsi
Mérni se kellene, büntetés se lenne gyors a hajtás miatt
Tiszta öröm lenne az élet
Persze egy 25 éve, új korában is fapados, de azóta legalább xarrá rohadt Fasztrát most ne is említsünk.... ...abban tényleg csak meghalni lehet.
Óriási butaságot írsz....
Ennyi 3 betűs biszbasz mellett nem kellene balesetnek lenni
A kocsikban lévő 167 db légzsák miatt meg meg súlyos esetnek sem
Dugd ki a fejed a szatyorból!
Csak nem tíltotta le az autót....
http://youtu.be/_65zyHCNFv8