Én teli is fogom....nem kis számú leszármazottaimnak ha csak a fele reprodukálja magát 2mrd éven át akkor az univerzum legalább 68.29%-át teleszülik még a bolygóközöket is oszt nézelődhetsz majd.
Érdekelhetne
Pl ha találnám valamit ami miatt a Sanyi feke ki rajtad életszerű lenne akkor már csak azt a pár komisz gént kellene ki gyomlálni aki miatt megöregszünk. Aztán teli tudnánk szaporodni mindent
A legjobb, hogy ezt a gányolást leszámítva semmi baja nem volt a féknek.
Kipucoltam, bezsíroztam amit kell, a félre kopott pofákat becsiszoltam, azóta is hibátlan.
Kultúrát diplomával sem adnak. Lásd azokat a felméréseket, amelyeket az egyetemistákkal végeztek. Tudnék mutatni én is pár diplomás igénytelent. És persze a pénz is csak felerősíti a bennünk lévő tulajdonságokat. Van akit jó fele húz, van akit a nem.
És találkoztam már nagyon sok olyan öreg paraszttal (értsd földműves és nem roki parkolóban keresztben álló bmw-s), aki ezerszer többet ért sok más, művelt embernél. De az is ciki, hogy hány diplomás is dolgozik az ilyen tapló, susi nacis, napszemcsis vállalkozónak?
Üzenet
COVID-19-információk vevőknek és eladóknak
További információ
3 hozzászólás
Tetszik
Hozzászólás
Gábor Kovács Ha olyan a munkád, mint a helyesírásod akkor inkább az ereidet vagdosd, ne a füvet.
1
Elrejtés vagy jelentés
Tetszik
· Válasz · 42 perce
Olivér Barnabás Lakatos
Olivér Barnabás Lakatos Jaj de jo neked hogy te tuc hejesen is irni gartul
Elrejtés vagy jelentés
Tetszik
· Válasz · 33 perce
Tibi Tóth
Tibi Tóth nekem színpadon a helyed, meg se kell játszanod magad a sok pösze műműjer mellett király lennél!
Madárdalos (varnyú) napsütötte szép jó reggelt Nektek is motorosok! Most is és éjjel is esett!. Más: Ezért első dolgom, minden tavasszal az ilyen dolgokat kitisztítani, szilikonnal bekenni , nehogy úgy járjak vele, hogy a stiftek bele voltak rohadva , (alig tudtam kiszedni le kellett vennem a féknyerget). mire rendbe tudtam tenni, és utána lehet gurulgatni.
Végülis nem olyan szar az a szigetelő szalag. Az mindenre IS jó
Amúgy a bicikli gumi belső is tökéletes erre a célra
És ez nem feltétlen a sóherság oka
Az xt660 menesztő gumik ilyen 8-10 ezreket bírnak. Azok össze is fogtak és valami egyéb forrás csinál-csinált rendes gumiból ami sokat bír
Az a vicc hogy a régiek 20+ évesen is jók Nekem van egy szett újszerű régi. Félre van téve hátha lesz még xt a háznál
Az teljesen szaGszerű megoldás
Nekem az úszó féknyergem volt alu lemezzel kiékelve, mert úgy ítélte meg a nagyokos, akitől vettem, hogy annak nem szabadna mozognia
Odáig hallgattam, hogy "minden össze lett szilózva"
A múltkor néztem egy XTZ 750-est, a tulaj nagy boldogan mesélte, hogy "Tasi rendbe tette", mondjuk a hátsó agyban lévő menesztőket a kopás miatt betekerte szikszalaggal és "WD40-el becuppantotta a helyére"
Nem azt vettem meg
Pl erre tökéletes példa a mobil pont állta-lába két évig jó és mi tesz Isten a hűség idő is két évig tart ergo stabilan 2 évente szolgáltatod élőt fogsz állni stabilan Jaj de szép jaj de jó
"diploma és diploma között is van különbség" - igen, a tiéd ezek szerint ennyit ér, a pedagógusok meg sajna tényleg nincsenek túlfizetve...
"még érettségije se, de ők járnak nagy és új autókkal .... tengerparti hotelekbe" Igen, meg is lehet ismerni őket 4 csillagosban lejönnek vacsorázni gatyában vagy joggingban, a csajaik meg úgy öltöznek, mint egy olcsó kurva Hangoskodnak, és a napszemcsit este se veszik le
Igen, én is ismerek kőművest, aki napi 50 ezer alatt nem mozdul ki, és fél évre előre tele van - fura módon mégsem ez látszik rajta... igénytelen egyszerű baromnak látszik, és az is... aztán lehet, hogy 6 nyaralója van már az Adrián
Pl ha találnám valamit ami miatt a Sanyi feke ki rajtad életszerű lenne akkor már csak azt a pár komisz gént kellene ki gyomlálni aki miatt megöregszünk. Aztán teli tudnánk szaporodni mindent
Kipucoltam, bezsíroztam amit kell, a félre kopott pofákat becsiszoltam, azóta is hibátlan.
Az emberi hülyeségre rengeteg bizonyíték van.
Mert aminek kezdete van annak vége is van és ugye ha nem lett volna kezdet akkir nem lenne
És találkoztam már nagyon sok olyan öreg paraszttal (értsd földműves és nem roki parkolóban keresztben álló bmw-s), aki ezerszer többet ért sok más, művelt embernél. De az is ciki, hogy hány diplomás is dolgozik az ilyen tapló, susi nacis, napszemcsis vállalkozónak?
1 órája ·
Fükaszazást. Valalok nagy kertet udvart. Barmijem mukat el valalok irj bizalomal 06209955358 hivj bizalomal
1500 Ft · Nyírmada, Szabolcs-Szatmár-Bereg
Fükaszazást válalok
Üzenet
COVID-19-információk vevőknek és eladóknak
További információ
3 hozzászólás
Tetszik
Hozzászólás
Gábor Kovács Ha olyan a munkád, mint a helyesírásod akkor inkább az ereidet vagdosd, ne a füvet.
1
Elrejtés vagy jelentés
Tetszik
· Válasz · 42 perce
Olivér Barnabás Lakatos
Olivér Barnabás Lakatos Jaj de jo neked hogy te tuc hejesen is irni gartul
Elrejtés vagy jelentés
Tetszik
· Válasz · 33 perce
Tibi Tóth
Tibi Tóth nekem színpadon a helyed, meg se kell játszanod magad a sok pösze műműjer mellett király lennél!
Amúgy a bicikli gumi belső is tökéletes erre a célra
És ez nem feltétlen a sóherság oka
Az xt660 menesztő gumik ilyen 8-10 ezreket bírnak. Azok össze is fogtak és valami egyéb forrás csinál-csinált rendes gumiból ami sokat bír
Az a vicc hogy a régiek 20+ évesen is jók Nekem van egy szett újszerű régi. Félre van téve hátha lesz még xt a háznál
Nekem az úszó féknyergem volt alu lemezzel kiékelve, mert úgy ítélte meg a nagyokos, akitől vettem, hogy annak nem szabadna mozognia
A múltkor néztem egy XTZ 750-est, a tulaj nagy boldogan mesélte, hogy "Tasi rendbe tette", mondjuk a hátsó agyban lévő menesztőket a kopás miatt betekerte szikszalaggal és "WD40-el becuppantotta a helyére"
Nem azt vettem meg
https://www.facebook.com/pg/Ta...
"még érettségije se, de ők járnak nagy és új autókkal .... tengerparti hotelekbe" Igen, meg is lehet ismerni őket 4 csillagosban lejönnek vacsorázni gatyában vagy joggingban, a csajaik meg úgy öltöznek, mint egy olcsó kurva Hangoskodnak, és a napszemcsit este se veszik le
Igen, én is ismerek kőművest, aki napi 50 ezer alatt nem mozdul ki, és fél évre előre tele van - fura módon mégsem ez látszik rajta... igénytelen egyszerű baromnak látszik, és az is... aztán lehet, hogy 6 nyaralója van már az Adrián