azt kell látni elcsúsztak az évszakok, meg enyhébbek is jóval a hideg évszakok mint voltak. Ez nem tegnap kezdődött bár a föld órájában ez egy milliomod másodperc ez a néhány évtized. Gyerek koromban már az október hideg volt, a november meg kőkemény tél, a december meg a január nem engedett a szorításból napközben is mínusz volt a hőmérséklet. Cserébe március 15-én egy ingben és kisdobos nyakkendőben az iskolaudvaron hallgattuk az unalmas március 15-i ünnepséget.
Néhány éve március 15 én még azt az sms-t kaptam a kormánytól, hogy üljek át egy másik autóba melegedni, mert térdig érő hó borított az utakat A szeptember az még gyakorlatilag egy hónap nyár hidegebb estékkel az október 23-án egész nap póloban csurdogáltam a ladikban harcsára horgászva, és november is benne van az évszázad melegrekordjába. A tavalyi december meg annyiban különbözött az előzőektől, hogy dec közepe felé meg szoktak érkezni a nappali mínuszok. Na 2019-ben ez is elmaradt jócskán az átlagtól. Szembesülnünk kell azzal, hogy áprilisban még befagynak reggelre a pocsoják azt lehet általános lesz a májusi szar idő is holott az már inkább kánikulát szokta hozni
Bogyo pont olyan mint az a volt rendőr nyugger akit éjjeliőrként alkalmazott fater még asszem 2002 után is.
Ő konkrétan a "nemeleszgázáremelés" utáni elég nagyarányú emelést is orbánra fogta mondván szegény megyóék azért emelték mert a szemét orbán nem emelte.
mondom pofám leszakad már az is baj ha valaki nem emeli?
Jó dohszagú szakállas láncdohányos volt az is csak ő csaba úr volt nem bogyó.
Asszem valami tódódolog vitte el.Sokáig húzta,bár a végére már elég szakadt lesoványodott ipse volt.
Akkor meg mad dupla áron adják a gázt. De ha éves elszámolás.van ott is akkor megint nem jön ki a matek, mert egy enyhe öszhöz kemény tavasz párosult, a tél meg szintén nem meleg. Amugy is valami fasz ujságiro ollozgatott hangulatkeltés gyanánt, hogy lehet elszámolásban 19/20 mikor egy részt naptári évet bont másrészt meg el se telt az általa meghatározott idöszak.
Bogyo meg elhiszi aztán olyan pénzröl polemizál ami el.se lett számolva
Miért beszél mult idöben az idei télröl? Még a felénél ha vagyunk, és az utobbi években inkább február és március volt hideg. Szoval tényleg egy blikk kategoriáju ez az index.
Ha találtak volna jobbat, akkor nem ezt a hülyét teszik oda! Bár még erre sem mernék fogadni! Valahogy nagyon belterjesnek tűnik nekem, mint '53-ban az MDP központi bizottsága, a 20-ból 19 volt jidó! bár lehet ,csak nekem vannak sokan, és nem jól látom! ?
Ez már megint be volt baszva mint az albán szamár!Micsoda büszkeséggel tölt el hogy Ő az EU vezetője!
Tudom-tudom,ő csak egy báb,de akkor is,nem volt jobb?
Juncker inkább mozgásban ügyes, szekeres meg orálisan...ahogynéztem a videót pár valódi katona fejébe biztos megfordult..hogy szopjon lovat az ilyen..égeti a mundért.
Néhány éve március 15 én még azt az sms-t kaptam a kormánytól, hogy üljek át egy másik autóba melegedni, mert térdig érő hó borított az utakat A szeptember az még gyakorlatilag egy hónap nyár hidegebb estékkel az október 23-án egész nap póloban csurdogáltam a ladikban harcsára horgászva, és november is benne van az évszázad melegrekordjába. A tavalyi december meg annyiban különbözött az előzőektől, hogy dec közepe felé meg szoktak érkezni a nappali mínuszok. Na 2019-ben ez is elmaradt jócskán az átlagtól. Szembesülnünk kell azzal, hogy áprilisban még befagynak reggelre a pocsoják azt lehet általános lesz a májusi szar idő is holott az már inkább kánikulát szokta hozni