Bogyo inkabb egy indexfuggo dk szektatag.
Ohozza jobban illene a hívő nyuggerklubbos kemenymag noi szekcioja abbol a szakaszbol akik tevedesbol Gulyas Marcit is peppe vertek. Mert jobbikosnak vagy fideszesnek neztek.
fél órája olvasgatom szerintem jó a buli Csak beégettem a mikróba azt a roh.dt pattogatott kukoricát. nem elég, hogy nincs másik, de még jó büdös is let a lakásba
Téged is érdekelne, ha 1 mondatnál hosszabb írásokat be tudna fogadni az a parányi agyad Helyedben én sem olvasgatnák hosszú írásokat Mert minek, amikor a 2 mondatnál már elfelejteném, hogy miről szólt az első
Öngyilkos jelöltet is Attis b.zmeg Azok meghóni akartak, nem azt, hogy megmentsd Őket Gyakorlatilag megakadályoztad Őket saját szabad akaratukban Örülj ha nem jelentettek fel Ez a laktanyán belül is minimun írásbeli megrovás szerintem
Idézni csak pontosan.
Ohozza jobban illene a hívő nyuggerklubbos kemenymag noi szekcioja abbol a szakaszbol akik tevedesbol Gulyas Marcit is peppe vertek. Mert jobbikosnak vagy fideszesnek neztek.
Jó a buli.
amugy geritol sem elkepzelhetetlen egy borkais buli, amilyen rusnya felesege van.
Vagyis már.
Csak van pár zsindexes buzeráns, akinek ez nem elég, mert valódi értéket nem tud letenni az asztalra.