szerintem zotya nem fogja megvédeni gréczyit Az üzifalon simán csak hülyének titulálta
Ez a kettős mérce ezek szerint zolira igaz Ha borkai elmegy kokózni, meg qrvázni állami pénzből egy luxusjachtra az rendben van mert fideszes Ha egy dk-s szive választotjának a férfiasságával akarja felhívni a figyelmet akkor meg az hülye Ki érti ezt
Biztos vagyok benne, hogy ha a dk-nak lenne annyi pártpénze, hogy borkai féle bulikat finanszírozzon akkor gréczi is ott lett volna
Itt nem a kettős mérce van hanem hülyeség fok.
A farkának vagy muffjának senki sem parancsolhat.
Viszont a jó öreg demokráciában pragmatikusan nem az a gond hogy valaki félrekúr hanem az hogy megtudja a választópolgár.
Innentől fogba borkai-gréczy hülye.
De míg Borkai legalább ingyen kurvát dugott ő azért az élet királya,még a dopeman szerint is.
Addig a gréczy féle szelfi egy igazi szánalmas pöcs.
Ami elgondolkodtató a politikai vetületre nézve hogy mindkét forma médiamegjelenését a DK finanszírozza.
Szerintem nem ezzel van a baj Ez így teljesen renbe lenne Ki így udvarol ki úgy Van aki megmutatja a tanyáját, meg, hogy hány birkája van meg tehene esetleg lova. Van aki a férfiasságával akar hódítani De, hogy egy dk-s szóvivő egy jobbikból kivált mi hazánk mozgalmas csajt szeretne meghódítani, na az felháborító és gusztustalan
Fertő az egész politika
Most majd jön Zoli és miután mindig úgy hangoztatta a kettős mérce felé való ellenszenvét, most megvédi Gréczyt, mint anno a keresztény konzervatív Borkait, mert csak akkor lesz hiteles
Ezeknek semmi keresni valójuk nincs a közéletben, ez is menjen a picsába és szopkodja egymást a két Zsolti fiú
Ez a kettős mérce ezek szerint zolira igaz Ha borkai elmegy kokózni, meg qrvázni állami pénzből egy luxusjachtra az rendben van mert fideszes Ha egy dk-s szive választotjának a férfiasságával akarja felhívni a figyelmet akkor meg az hülye Ki érti ezt
Biztos vagyok benne, hogy ha a dk-nak lenne annyi pártpénze, hogy borkai féle bulikat finanszírozzon akkor gréczi is ott lett volna
A farkának vagy muffjának senki sem parancsolhat.
Viszont a jó öreg demokráciában pragmatikusan nem az a gond hogy valaki félrekúr hanem az hogy megtudja a választópolgár.
Innentől fogba borkai-gréczy hülye.
De míg Borkai legalább ingyen kurvát dugott ő azért az élet királya,még a dopeman szerint is.
Addig a gréczy féle szelfi egy igazi szánalmas pöcs.
Ami elgondolkodtató a politikai vetületre nézve hogy mindkét forma médiamegjelenését a DK finanszírozza.
Fertő az egész politika
Ezeknek semmi keresni valójuk nincs a közéletben, ez is menjen a picsába és szopkodja egymást a két Zsolti fiú