A tyúk és a tojás ül az pszichológiai rendelő várótermében. Nyílik az ajtó, kijön az asszisztensnő, rájuk néz.
-Melyikük volt előbb?
Erre a tyúk:
- Na, elmész te a p*csába...
te aztan igazan jo peldaja vagy a 'Magyaroknak' /felteve ha nem te vagy az a pohos cigany a profilkepeiden/, akik semmit nem tudnak a feketekrol, soha nem lattak feketet csak tvben, es nincs egy fekete baratjuk is. Ehhez tenyleg csak gratulalni tudok hogy ilyet kommentet irsz, remelem egyszer talalkozol egy ''gyapotszedovel'' es majd potolja a vashianyod ;)....
Kedves Zoltán!
Remélem, tudsz rajtam segíteni! Egy nap otthon hagytam a férjemet a tévé előtt és elmentem bevásárolni.
Talán 2 kilométerre járhattam a házunktól, amikor az autó motorja hirtelen leállt és nem tudtam újra beindítani.
Visszamentem a férjemért, hogy segítsen, és máig sem tudom felfogni a látványt, ami fogadott!
A férjem a szomszéd lányával hempergett az ágyban! Én 32 éves vagyok, a férjem 34, a lány meg csak 19!
A férjem beismerte, hogy már fél éve találkozgatnak!
Nem tudom, most mihez kezdjek, kérlek, segíts!
Várom válaszodat:
Jolán!
Kedves Jolán!
Annak, hogy ilyen rövid távolság megtétele után leáll az autó motorja, több oka is lehet.
Először ellenőrizd, nem dugult-e el az üzemanyagtömlő.
Ha tiszta, ellenőrizd az összes vezetéket ami a motorhoz vezet.
Szintén ellenőrizd az összes kábelt is, nincs-e valamelyik elszakadva.
Ha a probléma még mindig fennáll, nézd meg, nem hibásodott-e meg az üzemanyag szivattyú,
és kap-e a motor rendesen üzemanyagot.
Remélem, hogy tudtam segíteni!
Zoltán.
Kis költségvetésű klipp.
Be van vonva a család, egészen a szomszédokig.
A strand meg azért nem volt tele, mert épp fertőzés miatt be volt zárva.
Ez érthető.
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...