Nem látni innét melyik oldalszámú lehet a Flogger-B! A 03 oldalszámúnak volta a sorszerelője anno. de jó is volt! Ott ülök a gép árnyékában a 69,5 kilós gyakorlóbomba mellett, amit le sem lehetett volna tenni a földre!
Igaz-Igaz... De most kérdés nélkül válaszolnék ha nem gond.
Holnap megyek Hadtörténeti Kiállításra pestre. Aki akar jöjjön, örűlnék neki ha nem egyedül kellene mennem. 3 órára kell odaérni, ekkor van a tárlatvezetés.
PÜ-ben, itt, vagy telefonon jelezzen aki akar jönni aztán összefutunk. Zircen lenne a start, a táv oda-vissza kb 200km. Én egy N-es SV-vel leszek, 100-130-at szoktam tartani.
Ma a füredi úton szembejött egy kb. 10 tagú Repsol-brigád eszméletlen hangokkal..
Tud valaki esetleg ilyen társaságról, akik így gurulnak? Érdekelne egy csoportkép minimum! :]
Sziasztok!
Július 22 től 29-ig tervezünk Horvátországba menni motorral nyaralni :)
Több helyre tervezünk menni, így mindenhol 1 max 2 napot maradnánk.
Tavaly szlovéniában és Olaszban voltunk, és nagyon jó volt! Komolyan nagyon jóóó! :)
Egy ismeretlenekből összeállt bandáról van szó, tavaly én sem ismertem senkit és minden túlzás nélkül mondhatom hogy életem egyik legkalandosabb legélménydúsabb nyaralása volt :)
Szeretettel látnánk minden érdeklődő motorost az idei nyaralásunk alkalmával!
Ha tudtok esetleg valakit akit érdekelhet a dolog kérlek osszátok meg vele az infót :)
Részletekkel kapcsolatban keressetek nyugodtan emailben ezen a címen:
Nyáron beiktatom, köszi az infót!
Kimondottan amit keresek az a lancvedo. Esetleg ilyen burkolatod van?
Holnap megyek Hadtörténeti Kiállításra pestre. Aki akar jöjjön, örűlnék neki ha nem egyedül kellene mennem. 3 órára kell odaérni, ekkor van a tárlatvezetés.
PÜ-ben, itt, vagy telefonon jelezzen aki akar jönni aztán összefutunk. Zircen lenne a start, a táv oda-vissza kb 200km. Én egy N-es SV-vel leszek, 100-130-at szoktam tartani.
Minden jót!
Érdeklődnék, hogy hány Drz tulaj van itt a forumon? Veszprémben lehet látni?
Az emlitett motorosboltban aki volt szerelő, most a takács hf.javitónál dolgozik a házgyárin. Házgyári út 7.
Tud valaki esetleg ilyen társaságról, akik így gurulnak? Érdekelne egy csoportkép minimum! :]
Július 22 től 29-ig tervezünk Horvátországba menni motorral nyaralni :)
Több helyre tervezünk menni, így mindenhol 1 max 2 napot maradnánk.
Tavaly szlovéniában és Olaszban voltunk, és nagyon jó volt! Komolyan nagyon jóóó! :)
Egy ismeretlenekből összeállt bandáról van szó, tavaly én sem ismertem senkit és minden túlzás nélkül mondhatom hogy életem egyik legkalandosabb legélménydúsabb nyaralása volt :)
Szeretettel látnánk minden érdeklődő motorost az idei nyaralásunk alkalmával!
Ha tudtok esetleg valakit akit érdekelhet a dolog kérlek osszátok meg vele az infót :)
Részletekkel kapcsolatban keressetek nyugodtan emailben ezen a címen:
pfening3@gmail.com
Széles utat motoros társak! :)
Eladó szeretett 25 KW-os motorom.
https://new.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/er-6f/kawasaki_er-6f_25kw_35kw-11460039