Alakuló félben van egy kis önszerveződő találkozó. Semmi hivatalos csak a Győriek és többek között én is (Siófok) kapható vagyok egy ilyenre. De hogy mégis mire ? Mondjuk Húsvét utáni hétvégén a Cseszneki pihenőben egy amolyan parkoló találkozó. Semmi kötöttség csak egy kis beszélgetés motor mustra és motorozás. Akit érdekel szóljon. Ha pontosodik a dátum megírom ide is
Szerintem jobban jársz ha a motorszerelés topicban teszed fel a kérdést,mert itt csak mi vagyunk,igaz most már hárman ,de pl.én nem tudom a választ pedig szivesen segítenék .Viccet félretéve tényleg oda írj.
Sziasztok
Építés alatt van egy 2008-as Zx6r motoros gokart. Kérdésem a következő lenne, mivel gokart tankot kell alkalmaznom, nem tudom a gyári ac-t használni. Hány bar-os ill szállító mennyiségű külső ac-ra lenne szükségem. Előre köszönöm a segítséget!
Én voltam már nála többször is, csak ajánlani tudom, precíz srác. A kókányolós munkát nem szereti, meg az "occsó legyen, de jó legyen ám" sem annyira az ő stílusa szerintem. Szóval meg kéri az árát, de jól dolgozik.
Köszi szépen, eddig csak jókat hallottam felőlük.
Kinézek arrafelé valamikor, kellene nekem (is) egy stabil háttér már, hátha nincsenek nagyon elhavazva..
-------------------
Apropó, épp tegnap láttam egy gyönyörű Milka-lila XX-et estefelé a Budapesti úton..
Alakuló félben van egy kis önszerveződő találkozó. Semmi hivatalos csak a Győriek és többek között én is (Siófok) kapható vagyok egy ilyenre. De hogy mégis mire ? Mondjuk Húsvét utáni hétvégén a Cseszneki pihenőben egy amolyan parkoló találkozó. Semmi kötöttség csak egy kis beszélgetés motor mustra és motorozás. Akit érdekel szóljon. Ha pontosodik a dátum megírom ide is