Miután pénteken mindent lebeszéltem az Istvánnal (raft, szállás) tegnap a nagyfiammal a balesetin kötöttünk ki. Szerencsére 2-3 hétig egyáltalán nem érheti víz, ezért ma vissza kellett jeleznem Neki, hogy nem tudunk menni. Nagyon boldog is vagyok. Majd talán jövőre...
Gratulalok az uj masodallasodhoz Irigyellek, a szervized azonnal tele lett javitasra varo Aprilia Tuono-kal, tiszta aranybanya az olasz gagyik javitasa
Figyelem Figyelem
Motoros Trophi lesz ezen a héten Szombaton Balatonföldváron
Szívesen látunk mindenkit. További infók az esemény naptárban 24.-e alatt II Motoros Trophi címmel
Ingyenes vezetéstechnikai tréning Dunaújvárosban.A tréningre regisztrálni kell.Regisztrációs cím dh-onlie és a police.hu oldalon.
Siess ne hogy lemaradj!
ugyan én nem Veszprém környéki vagyok de én ismerek egy igen jó szerelőt Siófok körül ha elhozod ilyen messzire a motort szívesen megadom az elérhetőségét. Jól szerel nagyon.
Hali
Hajmáskéren volt nekem a mocim,na oda NE vidd! Link egy szerelő a faszi. Miután karbi szinkront csinált hazamentem és másnap el se indult,beköpte a gyertyákat + szelephézagot is állított ,mikor oda vittem nem volt semmi baja de hazafelé volt szelep hangja, ezután Ajkára vittem a Blackdevilbe ,ott megcsináltak rajta mindent és nem is volt sokkal drágább.
Szasztok!
Valaki tud ajánlani egy Veszprémi, vagy közeli szerelőt? Szelephézagállítás, ellenőrzés, esetleges karburátor szinkron lenne a cél, ez vajon mennyibe fog fájni?
Ha marad a péntek akkor nekem bármelyik jó februárban. Szombatonként suliba megyek, de ha megint úgy "bebteázunk", mint tavaly akkor valahogy csak túlélem.
Miután pénteken mindent lebeszéltem az Istvánnal (raft, szállás) tegnap a nagyfiammal a balesetin kötöttünk ki. Szerencsére 2-3 hétig egyáltalán nem érheti víz, ezért ma vissza kellett jeleznem Neki, hogy nem tudunk menni. Nagyon boldog is vagyok. Majd talán jövőre...