Hát amíg nem gurulunk együtt nem fog menni a topic. Régen az ittlévőkkel összejártunk, aztán volt személyes kapcsolat, ment az írogatás.
Most nyilván nem tudom kinek írok, mit engedhetek meg, min sértődik meg, min nem.
Sajnos pedig már nagyon a szezon végén járunk, sőt, én már 3 hete eltettem a motort, hiába van/volt még egész jó idő.. majd tavasszal (de mikor lesz még az)..
Nem lehet, hogy Te a tapló robogósra gondolsz, aki nyélen húzza végig a városon a kávédarálót ( fesztiválos matricákkal teliragasztott aprilia ) ordító kipufogóval? Jöttére éjjel 10 és hajnal 2 között lehet számítani. Ezt nyomja évek óta, lent lakik a Diósy Márton utcában, egy igazi lúzer hülyegyerek lehet.
Én a körgyűrűn jöttem tegnap de 11 fele.
Jó volt, mese nincs, szép darabikat vittek ki, de volt egykét gyöngyszem, ami idén nem jött el. Minden évben kint volt egy Méray, azt hiszem 500-as, azt vártam, az nagyon tetszik, az sem volt. De egyre komolya b ez a rendezvény is, lassan belépős lesz.
Jó volt ma a Veszprémi veterán motoros találkozó!
Bemelegítése volt a jövőheti Alsóörsi motoros fesztiválnak.
Na ott lesz csak nagy gurulás ha az égiek is úgy akarják.
Most nyilván nem tudom kinek írok, mit engedhetek meg, min sértődik meg, min nem.