Számodra alap, másnak meg nem, főleg ha nem is foglalkozik annyit a motorjával, vagy nem ért a lovakhoz. Láttunk már vasig - sőt, munkahengerig - kopott fékbetétet, házilag gyártott féktárcsát, stb...
Nekem nem volt gondom velük, mondjuk a fékpróbát nem értettem, hiszen egy motoron alap, hogy rendben van. Tiszta új gumi, pörgeti azon a rücsis hengeren, közben nézi a monitort. Rányúlt egy simsonos erősséggel gondolom, a brembok azonnal satuztak, emberünk közben a monitort nézi és észre sem veszi, hogy a vadi új gumimat sikálja el azon a rücsis szaron. Kénytelen voltam egy kicsit emeltebb hangnemben felhívni a figyelmét rá. Ettől eltekintve nem szaroztak. A sportdob nekem gyári, a papírját mindig viszem, nem problémáznak rajta.
Nekem is minden oem. Egyedül a sportdob amit rajta hagytam, a többit levettem. De az meg E betűs. Ilyen tüv bizonylat nem kell hozzá ugye, elég csak az E jelzés?(most vizsgáztatom sportdobbal, azért parázok)
Nekem semmi bajom nem volt velük! Ott voltam végig a motor mellett, kedélyesen beszélgettünk. Mondjuk nekem minden gyári a motoron. Meghát ha NKH-s a vizsga talán más szerv sem köt majd bele!
Többen is írták, hogy ez csak rém hír volt. Itt a sportmotoron is olvastam a egyik rovat kommentjei között meg a fórumon is írták, hogy csak tervezet. Erre a sok vizsgabázis kapott az alkalmon és emelt. Vannak maszek vizsgaállomások ahol 10800-ért van ahol 12200-ért műszakiztatnak. Miután írták, hogy az NKH-nál csak ennyi, egyből emondtam és bejelentkeztem.
Ha a város felől mész, akkor a nivó előtt kell balra menni. Észre fogod venni, mert egy szokásos kereszteződéshez képest eléggé ki van szélesítve (mintha 4 sáv menne oda). És gyakorlatilag egy zsákutca az egész.
Megpróbálom az utcaképet berakni: itt van ni !
Valaki eltudná magyarázni, hogy hogyan kell a veszprémi MKH-hoz eljutni?Azt vágom, hogy Kistó utca 1, de nem találom pontosan. Suzuki Nívó még megvan. Azelőtt balra be vagy tovább egyenesen?
Múlt 7en volt az enyém is, 4360 huf.
http://www.nkh.hu/gepjarmu/tev...
Motort viszel vizsgára? Ha igen, akkor esetleg majd megírhatnád, mennyibe került, mert szeptemberben nekem is vinnem kell a motort.
Megpróbálom az utcaképet berakni: itt van ni !
Valaki eltudná magyarázni, hogy hogyan kell a veszprémi MKH-hoz eljutni?Azt vágom, hogy Kistó utca 1, de nem találom pontosan. Suzuki Nívó még megvan. Azelőtt balra be vagy tovább egyenesen?