A Giuliettát hűtőmaszk, meg márkajelzések nélkűl nekem akár Opel, vagy Sevroléé gyanánt is el tudnák passzolni . A 159 szerintem is egy jól sikerült forma. Bár amikor megjelent, sokan kritizálták, hogy szakított az olaszos vonalakkal, és inkább németes a formája. ( ezt már akkor sem értettem) Remélem visszatérnek ehez a klasszikus limuzin formához, akkor majd újra szeretnék Alfát .
a mito csajoknak meg tiniknek való (annak ellenére,hogy 155 lovas is van) , a giulietta "kicsit" túlárazott és nem igazán praktikus...meg annyira nem is jellegzetes,mint a 159-es.
A 159-et kellett volna tovább vinni...szerintem.
Jó lenne, ha az Alfa újra magához térne. A Giuliát nagyon várom, hogy milyen lesz. Ez a Mito, Giulietta vonal nem igazán tetszik. Akármit is hoznak ki, nehéz dolguk lesz. Nálunk nem igazán van presztise az olasz autóknak.
Egyelőre úgy tűnik,hogy idén már nem lesz új típus se alfa se fiat...bealudtak olaszék, a torinoi gyár főkapcsolója is hetente egyszer van ON állásban. A lengyel meg a régi kragujevaci zastava gyár (már fiat) fullon pörög.
Illetve alfa lesz ha van 17 millád rá....
gyere,gyorsan rendeld meg mert csak 400-at kap Európa.
Hidd el, hogy én se jöttem le a falvédőről, hanem tegnap. Majd ha egyszer megint veszek egy kocxit, és tudni akarom mennyi van benne, akkor elviszem az öreg szakimhoz, és Ő majd műszer nélkül megmondja mennyi van a gépben.
de őszintén, 1O éves külföldi Audiban 155ezer? Hát persze. Csak ne láttam volna a frankót, mikor még a cimbimnek kereskedése volt és jártunk ki autókért. 1 évesbe 196ezer? Az milyen?
5ezerért átbőrözik a kormányt. 3O ezerből ezeknek a kocsiknak olyan a belseje, mint amivel még nem mentek, aztán mehet a km óra "programozás"
A 159-et kellett volna tovább vinni...szerintem.
Meg oda ez a motor se túl nagy,úgyhogy szerintem juropien.
Illetve alfa lesz ha van 17 millád rá....
gyere,gyorsan rendeld meg mert csak 400-at kap Európa.
5ezerért átbőrözik a kormányt. 3O ezerből ezeknek a kocsiknak olyan a belseje, mint amivel még nem mentek, aztán mehet a km óra "programozás"
köszi a tippet
hja, fogalmazhatsz így is!
Audi forever....de ha megunnád van alfában is allroad!