Csak azt nem értem, hogy miből gondolod/tudod, hogy veszprémi motorosok voltak? A rendszámtáblák keretéből? Beszélgetésükből? Vagy esetleg ismered őket? Csak mert máshonnan is mehettek Siófokra, nem csak erről a részről.
A mai egy szép nap volt Siófokon. A Fő téren ahol a forgalom ki van tiltva (autók, motorok, robogók) gyerekek bicigliztek, sétáltak, futottak, játszottak, bébik tanultak járni és az alábbi rendszámmal rendelkező motorosok úgy döntöttek, hogy mindeki mást figyelmen kívül hagyva, a szabályok ellenére jogosan átmotoroztak a Fő téren minden gyermeket veszélybe sodorva. Hogy miért vagyok mérges? Én is motoros vagyok és a motorosoknak már így is rossz a megítélésük, ezek a motorosok pedig csak rontottak ezen. Ezen felül az én két gyermekem is ott játszott ma délután akiket a feleségemnek kellett elrántaniuk a motorosok elől, hogy ne üssék el őket. Úgy gondolom mindenki egyetért velem. Azért tettem ide a Veszprémi motoros kör témához mert úgy gondolom Veszprémiek a srácok. Ha ezzel kapcsolatban tévedtem akkor elnézést kérek. Köszi, hogy megijesztettétek a gyermekeimet, a feleségemet és az öreg fickót aki rátok mert szólni. Undorító motorosok vagytok.
Tisztelt Motorod társak!
Segítséget kérnék!
A mai napon 04.28-án Balatonfüred és Székesfehérvár között a 8-as fő úton elvesztettem a motorom rendszámát UUK-746, ha netán valakinek valamilyen infója lenne, vagy netán valaki megtalálta és jelezné felém, nagyon hálás volnék érte.
Nem sok reményt fűzök a dologhoz de hátha.
Üdv: Szabi
Ez változó mivel cimbi téten lakik igy ha ugy van megbeszélve vagy elugrom oda és onnan tovább vagy attol függ ki jön még azt megbeszéljük hol talizzunk az utvonal fügvényében. De mivel járunk ki ausztriába sürűn igy azon a részen mozgunk többet :D
Csak azt nem értem, hogy miből gondolod/tudod, hogy veszprémi motorosok voltak? A rendszámtáblák keretéből? Beszélgetésükből? Vagy esetleg ismered őket? Csak mert máshonnan is mehettek Siófokra, nem csak erről a részről.