Nem ő játszott benne, az egy kitalált személy volt Szokásos körítés, fegyveres erőknél dolgozott korábban, ereje teljében lévő férfi, oda vannak érte a nők - közben azért van amelyik az orránál fogva vezeti saját érdekei érdekében, a vallatásokat fapofával, de inkább poénkodva tűri, senki nem lövi le, hogy végre ne üsse bele az orrát a dolgukba.
Amúgy nem rossz könyv
Az árak tényleg horrorisztikusak, tavaly mi is beleszaladtunk 2OOOforintos gyrosba. Idén nem eszek ott. De amekkora paraszt vagyok, én mindig tudtam fényképezni, meg ráülni a motorokra.
Tömeg undorom van, és hétvégén voltunk Tudod, nem tudsz megnézni semmit, mert mindenhol ott vannak. Fényképezőt már nem is vittem, mert fényképet készíteni szinte lehetetlen, valami tőgyarcú barom belegrasszál Bőrkabátban, bukó a táskára csatolva, tolongás, lökdösődés, meleg... No meg egyedül voltam, úgy nem akkora buli
Csapatban felmennék, úgy érdekesebb tud lenni. Főleg ha van lehetőség quadozásra. Kár, hogy a FeHoVá-val már nincs egyben, engem az is érdekelt volna... Egyik évben ettünk ott lacipecsenyésnél, saslikot. Zsíros csömbölék volt, 3-an kajáltunk a talponállóban 6-7.000Ftért (az árak félreolvashatóak voltak...)
5Oért láttam fent a vaterán, mondtam neki gyorsban 4Oért viheti, rábólintott. Ja...én is így vagyok, csak tegnap nehezen akartam meghozni a döntést, mégis csak a sajátja a drágámnak. De az is biztos, hogy az Akrákhoz van egy saját gyújtástérkép, az van rátöltve, innentől kezdva a gyárit nem is érdemes visszarakni gyújtásállítás nélkül, úgyhogy csak ott porosodna nekem.
....de a legfontosabb, nincs most a piacon olyan motor, amire lecserélném ezt az állatot. ....úgyhogy meg a háztól az a dob! Meg is győztem magam...köszi!
Az sem jó: egy munkatársam a fűnyírót tette az opelba, aztán rávágta a csomagtérajtót. Na ott is kiment az üveg egy csíkban, aztán jött a nagy dumáva,hogy a kölykök bedobták...csak kifelé púposodot,lehet bentről dobták ki....
Mondjuk az egy kadett volt, lehet azóta jobb kocsikat gyártanak....
Két hét múlva farsang a Budában..
Öltözzünk be motorosnak...
meg vendégem vagy egy gesztenyés forró csikira..
Amúgy nem rossz könyv
Csapatban felmennék, úgy érdekesebb tud lenni. Főleg ha van lehetőség quadozásra. Kár, hogy a FeHoVá-val már nincs egyben, engem az is érdekelt volna... Egyik évben ettünk ott lacipecsenyésnél, saslikot. Zsíros csömbölék volt, 3-an kajáltunk a talponállóban 6-7.000Ftért (az árak félreolvashatóak voltak...)
lájkolnátok....?!
....de a legfontosabb, nincs most a piacon olyan motor, amire lecserélném ezt az állatot. ....úgyhogy meg a háztól az a dob! Meg is győztem magam...köszi!
Az akra E-legal, minek a gyári, add el.
Mondjuk az egy kadett volt, lehet azóta jobb kocsikat gyártanak....