Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

rendben..akkor be sem indítom a gépet..ti majd húztok..
Külföldön büntetnek érte!
azért, helyben megizélnak, elkobozzák a szerszámodat
laser blokkoló..
csak ez a megoldás..
persze, dumagép, olaszban meg csak hátramenetben, ott szigorúbbak a csendőrök
rendben..chban csak 1es 2es..
sejtettem, jönnek a kifogások ( trafi CH: min 100 CHF)
azért a tempót előre beszéljük meg..
mert 90-100al nem vagyok hajlanó végig töfögni..
túratempó? 130-150?
kicsilány ne, ez férfiaknak való
benne vagyok..!
komolyan..!
mehetünk..
ezt vállad be, ha férfi vagy

Az indulás június 25-29. között valamelyik napon.
2 éjszaka Ausztria, 3 éjszaka Svájc, 4 éjszaka Olaszország.
Ausztriában a Grossglockner környékén szállunk meg, Kaprunban vagy Mittersillben.
Svájcban Wassenben lesz az elszállásolás, mivel 5-6 hágó ott fekszik - pontosabban magasodik - mindjárt körülötte.
Svájcból egy nap elmegyünk francia honba, Chamonixba, és felmegyünk Európa legmagasabb látogató központjába. Ha lesz rá idő és szándék megpróbálunk elmenni a Rajna-vízeséshez is.
Olaszországban 1 jszaka a Comói-tónál és 3 éjszaka Teseroban a Dolomitok lábánál. Az olasz program dióhéjban: Comói-tó-Stelvio-hágó-Dolomitok hágó-hágó-hátán és a Garda-tó.
A táv kb.4400 km.
kell holnap a síbérlet?
öregek motorja,romlik a látásom, remeg a kezem,........
haggyad már..mi ez a fostalicska?
besértődtem, ezért megvettem az Agg-oknak való mocit, megvolt vele Győr oda vissza
Balcsi kör..!
úúú...de kabbe....
kivonattam áprilisig (mert aprilia azé' ) de a nagyobb baj, hogy még atomjaira van szedve...
megyek is..
na, itt a tavasz, már biztos motoroznka büdös kölkök....
Igazad van..! Ez kőkemény volt...
Agg.ot biztos nagyon megbántottam..
bocsánatáért esdekelek...
öhm... arra célzol ha én esek Te ott vagy... viszont Te meg akkor ha én nem ? Sztem Te többet döntötted már mint én.. csak a cikkből kifolyólag is
Holnap épp nem melózom, ha adod amivel vigyem, akkor ne rajtam múljon, hogy kihagy egy kört...

Bár Luca sincs kivonatva.. de doboztartót szeretnék hátra.. nincs fenn így a kapaszkodó, nekem így meg nem jó...

Azonban más ellenszolgáltatást nem nyújtok!
Holnapra meg jó utat Neked!
Nem mondunk ilyet a másikra! Főleg ha az Agg! Nem motorozik ilyenkor, mert dolga van. Pont.