Az indulás június 25-29. között valamelyik napon.
2 éjszaka Ausztria, 3 éjszaka Svájc, 4 éjszaka Olaszország.
Ausztriában a Grossglockner környékén szállunk meg, Kaprunban vagy Mittersillben.
Svájcban Wassenben lesz az elszállásolás, mivel 5-6 hágó ott fekszik - pontosabban magasodik - mindjárt körülötte.
Svájcból egy nap elmegyünk francia honba, Chamonixba, és felmegyünk Európa legmagasabb látogató központjába. Ha lesz rá idő és szándék megpróbálunk elmenni a Rajna-vízeséshez is.
Olaszországban 1 jszaka a Comói-tónál és 3 éjszaka Teseroban a Dolomitok lábánál. Az olasz program dióhéjban: Comói-tó-Stelvio-hágó-Dolomitok hágó-hágó-hátán és a Garda-tó.
A táv kb.4400 km.
csak ez a megoldás..
mert 90-100al nem vagyok hajlanó végig töfögni..
túratempó? 130-150?
komolyan..!
mehetünk..
Az indulás június 25-29. között valamelyik napon.
2 éjszaka Ausztria, 3 éjszaka Svájc, 4 éjszaka Olaszország.
Ausztriában a Grossglockner környékén szállunk meg, Kaprunban vagy Mittersillben.
Svájcban Wassenben lesz az elszállásolás, mivel 5-6 hágó ott fekszik - pontosabban magasodik - mindjárt körülötte.
Svájcból egy nap elmegyünk francia honba, Chamonixba, és felmegyünk Európa legmagasabb látogató központjába. Ha lesz rá idő és szándék megpróbálunk elmenni a Rajna-vízeséshez is.
Olaszországban 1 jszaka a Comói-tónál és 3 éjszaka Teseroban a Dolomitok lábánál. Az olasz program dióhéjban: Comói-tó-Stelvio-hágó-Dolomitok hágó-hágó-hátán és a Garda-tó.
A táv kb.4400 km.
kivonattam áprilisig (mert aprilia azé' ) de a nagyobb baj, hogy még atomjaira van szedve...
Agg.ot biztos nagyon megbántottam..
bocsánatáért esdekelek...
Bár Luca sincs kivonatva.. de doboztartót szeretnék hátra.. nincs fenn így a kapaszkodó, nekem így meg nem jó...
Azonban más ellenszolgáltatást nem nyújtok!