Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem csak a Vista volt a gáz, se az XP-vel, sem a 7-el nincs bajom, szerinem faszák! Legalábbis nekem felhasználónak.
Plusz a viasat history 11 óra után mi?
Bár nem sok női motoros van a fórumon, de mindenkinek van egy otthon; legalább egy, így megosztom veletek amit ma kaptam. Nem csak nőknek, de majd meglátjátok.

Polo-Motorrad Online Katalógus

Sok FLM ruhával.
Ez így igaz.

Sajnos Windows is van a gépemen, de már jóóóóó ideje Unix alapú oprendszereket használok.
sose lesz..minek is fejeznék be?
nem lenne míndíg valami új hulladék amit jó drágán el lehet adni..
A windows sz*r nincsen befejezve se.
Attól amitől a windows is lefagy....passz...
Akkor a szegény Tomit megint zaklatnom kell. Újra kéne taníttatnom a távkapcsot, mert házilag már nem lehet... Egyébként mitől felejtheti el?
Ahamm, fi..toknál is előfordul.
Jó reggelt!
Nem motoros kérdésem lenne Hozzád! Hallottál esetleg már olyat, hogy a központi zár agya elfelejti a kódot? És azt esetleg újra meg lehet tanítani valamiféle OBD-n keresztül?
Discovery összes jó. T&L, SCI, World. És ugye amiket felsoroltatok.

Megnyugodtam, hogy nem csak nekem nem tetszenek a mostani műsorok, már azt hittem velem van baj. (magyar adókon)
M1 en szokott lenni egy kínai sorozat, meglepően jó, nem olyan mint a mieink. Olyan mint a Szomszédok kínában 1500 táján és Lenke néni helyett Huany Chuo.
+....a VAlóViláááááág.....

1etértek, én nem is néztem.

spektrum, nat geo, discovery,viasat explorer....
Az az egy baj van vele, hogy az elején furcsa volt, mit keres doktor ház benne mint "bérgyilkos", de meggyőztem magam, hogy ez akkor történt mikor nem vették fel egy kórházba sem.
"Olvastam" Azaz hallgattam, miután hangoskönyvben volt meg.
Jó könyv... hmm apropó olvasd el a Balek címűt

Hát igen neki is jó motorja van
Arra a fokra gondolsz ahonnan én túrlak le személyesen?
Eddig sem néztem mást a általad favorizált kettőn kívül, eztán sem teszem. Inkább egy jó könyv
Fábrit a mai napíg bírtam..
Már a múltkor is minősíthetetlenül szar volt az a bagi-nacsa "paródia"(ami szerintem humortalan és mindent poént nélkülözve volt sértő..)
Most meg ez a buta picsa..
fábrit is bolykottálom..
lassan csak a discowery meg Nat.geo marad..
ja,tényleg..
BK!
haggyad..most meg kiszavazó van,gondolom..
Ja ja! El voltál tűnődve!
El voltál tűnve. .Aztán berobbantál..
ezt most nem vágom. Mitől?