Bár nem sok női motoros van a fórumon, de mindenkinek van egy otthon; legalább egy, így megosztom veletek amit ma kaptam. Nem csak nőknek, de majd meglátjátok.
Jó reggelt!
Nem motoros kérdésem lenne Hozzád! Hallottál esetleg már olyat, hogy a központi zár agya elfelejti a kódot? És azt esetleg újra meg lehet tanítani valamiféle OBD-n keresztül?
Discovery összes jó. T&L, SCI, World. És ugye amiket felsoroltatok.
Megnyugodtam, hogy nem csak nekem nem tetszenek a mostani műsorok, már azt hittem velem van baj. (magyar adókon)
M1 en szokott lenni egy kínai sorozat, meglepően jó, nem olyan mint a mieink. Olyan mint a Szomszédok kínában 1500 táján és Lenke néni helyett Huany Chuo.
Az az egy baj van vele, hogy az elején furcsa volt, mit keres doktor ház benne mint "bérgyilkos", de meggyőztem magam, hogy ez akkor történt mikor nem vették fel egy kórházba sem.
Fábrit a mai napíg bírtam..
Már a múltkor is minősíthetetlenül szar volt az a bagi-nacsa "paródia"(ami szerintem humortalan és mindent poént nélkülözve volt sértő..)
Most meg ez a buta picsa..
fábrit is bolykottálom..
lassan csak a discowery meg Nat.geo marad..
Polo-Motorrad Online Katalógus
Sok FLM ruhával.
Sajnos Windows is van a gépemen, de már jóóóóó ideje Unix alapú oprendszereket használok.
nem lenne míndíg valami új hulladék amit jó drágán el lehet adni..
Nem motoros kérdésem lenne Hozzád! Hallottál esetleg már olyat, hogy a központi zár agya elfelejti a kódot? És azt esetleg újra meg lehet tanítani valamiféle OBD-n keresztül?
Megnyugodtam, hogy nem csak nekem nem tetszenek a mostani műsorok, már azt hittem velem van baj. (magyar adókon)
M1 en szokott lenni egy kínai sorozat, meglepően jó, nem olyan mint a mieink. Olyan mint a Szomszédok kínában 1500 táján és Lenke néni helyett Huany Chuo.
spektrum, nat geo, discovery,viasat explorer....
Hát igen neki is jó motorja van
Már a múltkor is minősíthetetlenül szar volt az a bagi-nacsa "paródia"(ami szerintem humortalan és mindent poént nélkülözve volt sértő..)
Most meg ez a buta picsa..
fábrit is bolykottálom..
lassan csak a discowery meg Nat.geo marad..