Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez milyen bukó? Jó? Nem nagyon ismerem. Mert nekem meg jó lenne, el is gondolkodtam.
ezek meg miért ilyen olcsók, bár a lazerek nekem sosem jöttek be. haveromnak volt, egyszerűnek találtam...
ez meg kicsi....s-es.
ez úgysem jó neked. xl-es. valószínűleg ezért ennyi, nincs ekkora fejű ember.
Nem az..annyi..de olaszon találtam komolyabbat..
mondjuk neked
Most egyeztetek a nagy vellneszessel..
ezt lehet megveszem
nincs 30ezer
ez most licitálós?
nem tetszik..... elegem van a karbonmintábóóól!
most belinkeled 13O euróért, ami 25ért ment el? Minek? 13Oért nekem se kell. De nehogy ne legyen jó 65OOftért, mert tökön szúrom magam. .... még a muskátliknak is jó!
kikötöm az órát, hogy eladáskor jobb helyzetből induljak!

Viccet félretéve, ennyi jön össze... nem tudok mit csinálni, pedig nyáron nem is autózok. Ennyi időm van. ...
Tavasszal ez lesz majd a következő beruházás..
http://robogotuning.hu/spd/lfi...
Mivan Aggregállal?Beszorúlt az infrakabinba?A kert végébe?
Vagy már tájföldön maszíroztatja magát..
a 20 éves kiskörösit sem lehet ám olyan könnyen összeroppantani. az más kérdés, hogy ott abba halsz bele, ha a fejed a sisakba koppan belülről.
Only Carbon..A többi normál használat mellett( nem 6000/szezon ) max 3év..és ez halál komoly..olvass utána..elöregszik az anyag kb annyi védelmet nyújt mintha egy strucc tojás lenne a fejeden..
6000ret mész egy évbe? egy hónap alatt mentem 4000ret...hogy csinálod?Hátramenetben?
Lexan-t kell venni! Azt nem eszi meg a nap. Különben is annyi festékréteg van rajta, hogy elvileg nem árthat neki a nap.
&rash ! A bukógyártók azt szeretnék , ha évente venne újat a páciens !(ápolt).Van rajta egy festékréteg, ráadásul a nap sem süti egész évben. Észak Afrikában biztos sűrűbben kell cserélni , mint az Angoloknál, vagy Norvégiában.szerintem 15 év után időszerű mindenképpen.
Krómoztassuk le a bukót. Visszaveri a napsugarakat
na de ha a 6000 menésen kívül egész nap a napon hagyod,akkor megy tönkre.
egy örökös megoldás van: éjjel motorozz csak.
tehát...2-3 év alatt tönkreteszi a nap....megyek 6 ezret egy évben! kb...
ha nagyon elszánt lennék, és mennék mondjuk 25ezret egy évben, annyival több napsugárzás érné...ergo fél évre jó a bukó! Hát persze!
na az sem volt perspektíva.
Lehet még mindig jobb mint egy új lidlis