Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Próba..vagy..akármi..
Nekem a 172cm re (de viszonylag rövidek a lábaim) a gatya derékban pont jó de hosszra tényleg picit nagy,viszont nem zavaró..neked viszont az 58as felső a neccesebb szerintem..akkora hátad van mint a nagymamám aranykeretes "utolsó vacsora" festménye..
Tessék megnézni holnap...
Mondd hogy kinek a kije - mert ugye mindenki valakinek a valakije itt, és akkor megértem
óó, akkor nem értenéd! Komoly történések vannak.
ha zsír új,akkor más a szittyu:úgy már megéri.
ja. majdnem sírtam.
Évek óta nem nézem, mi lett a vége?
Fuuu, de durva vége lett a barátok köztnek. Néztétek?
Elmentettem a múltkor a számodat, de szerintem te is megmondhatod, hogy jó-e az 56. Neked jó, X cm-re! Én 192 vagyok, a lábam hossza a talajtól a forgómig 98cm. Ha rád jó, sztem nekem rövid lesz, nem gondolod?
vagy,megvárlak lent..ha sietsz..
70/383 23 89 lemegyünk együtt Vp.ből..hívj..lehet lemegyek edzeni holnap 5-6körül utána leviszlek.....ha akarod....
minden nap...
Akkor lefujva, 17kor érek haza Fehérvárról.
Fuuu, Samsungot ne vegyél! Nekem egy Omnia II-es van. Olyan jól elvoltam 7 évig egy darab telivel, egy Nokia volt. Aztán ideje volt váltani, de ez a szar a sírba visz.
Én meg azt hittem, valami telefont vettél.
nézegettem én is..N95.8g-m van de a végét járja..mondjuk nem vagyok sony párti de az jo telcsi..nekem samsung galaxi s vagy nokia n96 lesz a köv..
okosabbat mint én, Sony Ericsson Xperia X10 mini pro, de lassan uralkodok felette
reggeltől lent vagyok..17ig biztos?odatalálsz? vagy küldjek érted valakit?
Milyen telót vettél?
Akkor holnap lemegyek.... mikor?
Bezavart vásárolni mi?
Lidl előtt
Hol? :D