Ennyi baromságot...
A képeimet rendszeresen nézem vissza, csinálok belőlük kézben fogható fotókönyveket, vagy lógnak a falon, nagy keretes kép formájában.
És természetesen nem telefonon, meg nem is laptopon nézegetem, hanem asztali gépen és egy fotós, színkorrekt, kalibrált monitoron.
Egy hulladék telefonnal, de még egy csúcstelefonnal sem tudsz pl 10X-es Zoomot, vagy rossz fényviszonyok között jó képeket csinálni.
Mondom, nem értesz hozzá....nem 800 sajnos és a normális alapbol három méterig adja az árat. Bár én is hallottam aki csak két méterig adja. aszerelési alapárat.....egyébként meg erre azt mondom ha a megrendelönek megfelel az ár meg a kivitelezés akkor nincs probléma
ezen csak egy nyamvadt madár látszik Még csak nem is jégmadár
A kép többi része meg homályos amitől esetleg szép lehetne
Ha a c2-őm csak ilyet tudna bele is hajítanám a tiszába
meg tudod,hogy a klímaszerelők milyen zsiványak a kül és beltéri közötti rész szereléséért méterenként elkérnek 5-10 ezer forintot azért a 800 ft-os csőért
Gondolom itt is ki kellett,hogy adja a hosszt a délutáni fröccsözéshez
úgy, hogy a megbízó a házban fizeti ki a melóst, kinézve az ablakon meg ezt a kókányt nem látja legfeljebb miután már elmentek, de hát a pénztártól való távozás után ugye....
ti is kapugaranciára dolgoztok
áh ha te nem nézed vissza kb. senki nem fogja munkaidőbe lenne rá időd bőven, mert annyi a dolgod, hogy felnyitod a sorompót az érkezős műszaknak, majd lecsukod műszak után amikor hazamennek
Jól látod, max munkához kell sok kép. De az sose klima, mert nincs főnököm máshol meg megbizó van....
Ellenben ez a sok fiatal manager képekböl meg emailekböl és meatingekböl él és azt hiszi az a munka.
Fene tudja,mi például mikor bejöttek ezek a digitális gépek az összes buliba vittük őket,akkoriban von sok,a poén az benne hogy senki nem nézte még meg,még az sem aki legyűjtötte őket.akkor megbeszéltük hogy majd 30 év múlva megnézzük közösen együtt.Már lassan húsz év lement.A buliknak vége lett,az emlékek homályba vesztek a pia és az idő miatt.Szóval lesznek ott érdekességek,van ott több ezer kép meg sok videó.
vágom Neked el kell küldened a főnöködnek a képet a kültériről, hogy nem e megin ferdén biggyesztettétek fel, vagy össze-vissza vezetékeltétek már megint
a harmadik garanciába visszajárós munkátok után ezt mondjuk én is megkövetelném, hogy küldjetek fényképet, pláne úgy, hogy láttam már a munkátokat egyszer
nem tudom Az én képeim kb. ugyanolyan feleslegesek mint bárki másé mint pl akár a tied.
ha valaki azt hiszi, milyen jó mert a nyugdíjas éveibe örömmel vissza fogja ezeket nézegetni hát tájékoztatásul közlöm, hogy nem fogja
és nem csak azért mert mi már nem éljük meg a nyugdíjkorhatárt
A képeimet rendszeresen nézem vissza, csinálok belőlük kézben fogható fotókönyveket, vagy lógnak a falon, nagy keretes kép formájában.
És természetesen nem telefonon, meg nem is laptopon nézegetem, hanem asztali gépen és egy fotós, színkorrekt, kalibrált monitoron.
Egy hulladék telefonnal, de még egy csúcstelefonnal sem tudsz pl 10X-es Zoomot, vagy rossz fényviszonyok között jó képeket csinálni.
A kép többi része meg homályos amitől esetleg szép lehetne
Ha a c2-őm csak ilyet tudna bele is hajítanám a tiszába
Gondolom itt is ki kellett,hogy adja a hosszt a délutáni fröccsözéshez
ti is kapugaranciára dolgoztok
Azt se értem ezeket hogy fizetik ki
Ellenben ez a sok fiatal manager képekböl meg emailekböl és meatingekböl él és azt hiszi az a munka.
a harmadik garanciába visszajárós munkátok után ezt mondjuk én is megkövetelném, hogy küldjetek fényképet, pláne úgy, hogy láttam már a munkátokat egyszer
ha valaki azt hiszi, milyen jó mert a nyugdíjas éveibe örömmel vissza fogja ezeket nézegetni hát tájékoztatásul közlöm, hogy nem fogja
és nem csak azért mert mi már nem éljük meg a nyugdíjkorhatárt