A muhelyunk fel van veve valami listara ahol ezeket kiszolgaljak. Van egy kuncsaft aki nonek oltozik (ferfi persze) es nagyon halas hogy mi emberkent kezeljuk. Engem nem erdekel, nem mindig talalkozok a vevokkel.
Ha ha ha az ulesrol egy sztori. A fonok mar parszor eljatszotta hogy amikor egy jo csaj hozta be a motorjat akkor az ulest elkezdte szagolgatni hogy huuu milyen jo punci illat! Csak ugy poenbol, mi meg rohogtunk. Egyszer egy ilyen jo csaj hozta a motort de en rogton mentem egy probakort, errol a fonok meg nem tudott. Szal jon oda es elkezdi szagolgatni az ulest en meg mondom neki hogy ott ultem par masodperccel azelott. Elkezdett oklendezni mi meg doltunk a rohogestol.
Jon amint lehet. Most egy oktato videon dolgozom ami a toltes vizsgalataval foglalkozik. Meglatjuk hogy jon ki. Lesz-e ertelme. Ha lesz akkor csinalok meg mas temarol is.
Szakallas ferfi jon be gyors szervizre a kawasaki 300-asaval. Beszelgetunk majd ezt mondja: a FERJEMNEK is van egy motorja amit szeretne szervizre behozni. Alig birtam ki rohoges nelkul.