Mindkettőt., az alfaság es a KP.
vicces.
En addig garantin miatt megneztem egy ilyet,ez a trip jo lenne.
Kivarom mit csinal a kovid,a demokratak,es a BLM az usakokbol.
Ha vege a polgarhaborunak es marad meg kő kövon be kene egy ilyet vallalni motoron.
Kb 10 éve volt egy ilyen eset Görögországba,az emberek nem jutottak hozzá a pénzükhöz mert mindenki megrohamozta a bankokat.Szóval hidd el hogy ez egy létező jelenség.Semmi különösebb oka nem volt a dolognak csupán mindenki megőrült a válságtól és úgy gondolt jobb helye lenne a pénznek a szekrény mögött.
A réz-fözöben egy kis rezet beleold a cefre sav-tartalma ezért jobban eláll egy ideig. Pedig az 50-fokos alkoholtartalomnak kellene, hogy tartósítson. Gyerekkoromban (60 évvel ezelőtt) Rézüstben főztük egész nap a szilvalekvárt. Ki lett főzve belőle a víztartalom. nem kellett hozzá szalicil, hogy elálljon. Celofánnal bekötötték a lekvárosüveg száját , és ennyi!
Precíziós főző
Ugyanazt az irsai cefréből főztek réz főzőben és hipiszupi 500+ ezres savállóban is
Főzés után kb egyforma volt a kettő talán kicsit karcosabb volt a saválló
Pár hónap pihentetés után a réz főzőben készült sokkal finomabb volt, sokkal lágyabb zamatosabb
Aztán eltelt pár év és a savállóban főtt átvette a vezetést nagyságrendekkel jobb az íze
Fogalmam nincs miért lehet ez a változás
Fene tudja
Pl egy magyar szilva pálinka nem rossz
De csak akkor ha főzés előtt is meg lehet inni a cefrét
Amelyik cefrének olyan a szaga mint a fosnak na abból fos pálinka is lesz
Ha abból indulok ki hogy a legutóbb kibontott Jim Beam mekkora szar, akkor el is hiszem.
Szerintem sima krumpliszesz kicsit megfestve.
A dühítő, hogy teli vagyok drága jó piákkal, erre pont egy ilyen szart bontottam ki
http://youtu.be/dKZyXcv3Q2Q
:-)
vicces.
En addig garantin miatt megneztem egy ilyet,ez a trip jo lenne.
Kivarom mit csinal a kovid,a demokratak,es a BLM az usakokbol.
Ha vege a polgarhaborunak es marad meg kő kövon be kene egy ilyet vallalni motoron.
http://youtu.be/hTA2SizR6sk
Ugyanazt az irsai cefréből főztek réz főzőben és hipiszupi 500+ ezres savállóban is
Főzés után kb egyforma volt a kettő talán kicsit karcosabb volt a saválló
Pár hónap pihentetés után a réz főzőben készült sokkal finomabb volt, sokkal lágyabb zamatosabb
Aztán eltelt pár év és a savállóban főtt átvette a vezetést nagyságrendekkel jobb az íze
Fogalmam nincs miért lehet ez a változás
Pl egy magyar szilva pálinka nem rossz
De csak akkor ha főzés előtt is meg lehet inni a cefrét
Amelyik cefrének olyan a szaga mint a fosnak na abból fos pálinka is lesz
Szerintem sima krumpliszesz kicsit megfestve.
A dühítő, hogy teli vagyok drága jó piákkal, erre pont egy ilyen szart bontottam ki
lehet tesztelni kellene :
ha meg tudok inni 3 deci pálinkát akkor nincs nagy baj
ui: "Van egy kék tó a fák alatt, Ha beleteszem, lehűti a lábamat."