Nagy áruházakban is az orruk alatt hordják elég sokan. A büntetéstől megvédi, a vírus meg úgy is kamu.
Feleségem meg most is 30 órás műszakot csinál, a sok felelőtlen buzi miatt mert a vírus ugye csak kamu, de ha megint kijárási tilalom lesz akkor megy a rinya hogy nincs miből megélni, pedig nem lenne nehéz betartani azt a kevés előírást ami most van.
Felelőtlenek az emberek. Néhányat meg kéne gumibotozni mint Indiába, abból tanulnának csak
Én.máshol se, de kibaszott büdös a dohányosok autoja. Egyszer vettem egy ilyet, azota bontoba küldeném egyenesen az összes ilyet. Tavasszal vettük, kitakarittaták elötte faszául, szinte alig lehetett érezni. De nyáron a melegbe két évig meg lehetett dögleni az okádék.nikotinszagtol ahogy jött ki a kárpitbol.
Ezt eddig még én is betartottam (nejem kiherélne, ha nem... ). Igaz, így kissé vontatott egy Kalocsa-Debrecen út, mert közben vagy 5-ször állok meg....
A Trabiban le sem kellett venned a szemedet az útról hozzá. A Yarisban eléggé lent volt, a rádió felett (fele hamu defaultból a rádióba ment), a Ceed-ben még lentebb volt (nem hamuztál össze semmit, de komolyan le kellett hozzá nézned, a Clio-ról meg ne is beszéljünk: a pohártartóba helyezhető vacak a csípőd(!!!) mellett van a padlón, a két ülés között. Körbe mindenütt gyúlékony kárpit.
Nagyon trendi most az iqos..... beszéltem.olyannal aki cdak azért szokott rá.mert trendi meg iqos meg ilyenek.
De hogy az a szintetikus szar késöbb mit okoz még senki nem tudja
hát pont nem. Felfelé kell nyúkáni hozzá A hiacéban sokkal jobb a helyen van a hamutál meg baszott nagy is. A világítás hiányzott ugyan gyárilag belőle de nállam ledes világítást kapott
Baszki ez egyre kevesebb embernek szempont
Amugy nem is értem, a covid tol fosol a tüdöráktol meg nem.... én a helyedben forditva tenném, az nagyobb eséllyel takarit el
Tehát mind meghalunk......
Addig viszont jobb élni
Mondjuk nem olvastam végig mert olyan pipisre sikeredett, de valami világégéssel fenyeget egy hétköznapi dokinö......
A közelmúltban anyám öreg altójával tettem egy kört. 160-nál már rohadtul féltem pedig még ment volna bőven Sosem derül ki mennyi a vége mert ahhoz minimum egy berepülő pilóta kell aki meri tövig nyomni Én nem vagyok egy kaszkadör alkat meg meg is idősödtem nálam játszik már a halálfélelem érzése na mondjuk nem a koronavírus miatt
Azt ugye tudod, hogy van olyan jellemzője a Trabantnak, ami az ÖSSZES egyéb autót (a legdrágább mai sportkocsikat is) veri?!
Ebben tették a leg használhatóbb helyre a hamutartót!
Clio-ban nincs is gyárilag, de belealkudtam egy pohártartóba helyezhető gyári vackot, ami ugye lent van a "padlón". Még nem használtam, de ha használnám akkor az összes hamu meg parázs fele az ülésre meg a padlókárpitra kerülne, na meg hamar balesetet is okoznék, miközben lenézve keresgetném.
Aha olyan jó intézkedéseket hoznak, hogy szerintem kár ezen vitatkozni. Egy hónapja nálunk lezárták a Penny-t, mert a boltvezető korona +-ív lett(közvetlen szomszédom) és minden alkalmazottat elzártak a külvilágtól két hétre. Hozta is a postás a szégyentáblát amit ki kellett rakni a ház ajtajára
Másnap ahogy állok ki az autóval összefutok a férjével. Te Zoli, ti nem vagytok karanténba? Csak az asszony van, mi mehetünk dolgozni meg bárhová gyerekek suliba stb.
Feleségem meg most is 30 órás műszakot csinál, a sok felelőtlen buzi miatt mert a vírus ugye csak kamu, de ha megint kijárási tilalom lesz akkor megy a rinya hogy nincs miből megélni, pedig nem lenne nehéz betartani azt a kevés előírást ami most van.
Felelőtlenek az emberek. Néhányat meg kéne gumibotozni mint Indiába, abból tanulnának csak
https://www.6300.hu/2020/09/20...
De hogy az a szintetikus szar késöbb mit okoz még senki nem tudja
Baszki ez egyre kevesebb embernek szempont
Amugy nem is értem, a covid tol fosol a tüdöráktol meg nem.... én a helyedben forditva tenném, az nagyobb eséllyel takarit el
Addig viszont jobb élni
Mondjuk nem olvastam végig mert olyan pipisre sikeredett, de valami világégéssel fenyeget egy hétköznapi dokinö......
Ebben tették a leg használhatóbb helyre a hamutartót!
Clio-ban nincs is gyárilag, de belealkudtam egy pohártartóba helyezhető gyári vackot, ami ugye lent van a "padlón". Még nem használtam, de ha használnám akkor az összes hamu meg parázs fele az ülésre meg a padlókárpitra kerülne, na meg hamar balesetet is okoznék, miközben lenézve keresgetném.
Másnap ahogy állok ki az autóval összefutok a férjével. Te Zoli, ti nem vagytok karanténba? Csak az asszony van, mi mehetünk dolgozni meg bárhová gyerekek suliba stb.