Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig komolyan mondom.
Jól teszed! Csak nem gondolod komolyan, pedig nem ártana.
Megjött a nyalis.... Mikor feltette a pénzes képét, azt mondtad leírta magát nálad, ehhez képet most , hogy véded. Az milyen jellem aki a pénzéről tesz fel galériát?
Annyira ügyes vagy felnézek rád nagy fotómágus.
Az a vicc, hogy ők mondják az autópályás példát folyton és aki figyel/nem hülye az tudja, hogy mi a helyzet. Ezt tényleg csak a hülyék nem látják át!
Honnan tudod,hogy ki-mit ért eddig el?Ti,olyan jellemmel bírtok,amit szerintem itt senki sem irigyel!
Nem tudod meggyozni a hulyet arrol hogy hulye.
Én? Többet elértem mint te, biztos azért mert buta vagyok.
Idióta vagy! A kezdetek óta zavar a görbetükör! Reméljük az állítólagos motorod össze legózod!
Ő az persze ezt már mindenki tudja, akkor minek hisztériázik ha netán előkerül a téma, de igazából tökmind1.
Túlságosan is buta,hogy felfogja,miért írom folyton,hogy már sokadszorra buktatja le magát
De mindent én írok!
Akkor nem tudok mást mondani ne olvasd amit itt ír rajtad kívül más.
Csak a ratyik blokkolnak!
Blokkolj és akkor nem látod! De te nem a Krisztián fotós vagy mint írtad, ezért nem veled foglalkozunk.
Adjon az Isten ! (Létezik?) Hol süt (az asszony süt, de a nap?), hol esik (Hol?) de folyamatosan fúj ( Mit fúj) mint a hülye! (Maga?) Az előbb még taszigált is (Mit?) alig tudtam az uton tartani (Mit?) és csak 11 fok van (A ház falában?) pedig nem is ittam b...a meg jó q......a !
Kit érdekel? Taszigált? Megtoszott?
Pontosan, de ez is kit érdekel?
Miért nem? A keresztnévvel való viccelődét nem én kezdtem...
Kit érdekel?
Ti foglalkoztok velem, ha nem tűnt volna fel....
Adjon az Isten ! Hol süt, hol esik de folyamatosan fúj mint a hülye! Az előbb még taszigált is, alig tudtam az uton tartani, és csak 11 fok van, pedig nem is ittam b...a meg jó q......a !
Vagytok még páran ilyenek itt