Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

X6...Bunkóknak és ratyiknak való, illik hozzád! Tökéletes választás!
Az egyik legmegbíz6óbb pont ami az enyémbe van az 1.9L kemény nyóc szeleppel. Nem sok de legalább kevés. Azé 2kiló fölé felkúszik a fogyasztása is jó a hangja még most is muzsika persze csak az én füleimnek mint ratyifülünek.
X6...Bunkóknak és ratyiknak való, illik hozzád! Tökéletes választás!
*egymás
Tudom, hogy ratyik vagytok és nyaljátok egy más seggét!
Hol trollkodok?
Ha kapok egy X6-ot le se szarnám ha azt mondják rám a megállóban , hogy nééézd máá ott gurul a Ratyi, vagy buzi, vagy hoomááááár
Nemrég leparkoltam egy 635ci mögé ott beszélgetett mellette a tulaj nem bírtam ki megszólítottam meglestem a verdát, gyönyörű állapotban volt, láttam, hogy igazi márka rajongó...
Naa PL az elő szériás 4.4 V8-at nem venném meg (nem mintha telne rá)
De az nem a legmegbizhatóbb motor a hűtése miatt, kb olyan mint az első 35d-k (286LE 2 turbós dizelek) Lánc lazúlás meg szakadás bajós volt.
De "elvileg" ezeket már kiküszöbölték a mostani 40d-nél meg a Hűtést a 4.4 V8-nál
Sor6 benzin, nem kell több
Ratyik vagytok de tenyleg :D az a legmelegebb bmw a z3 utan. Semmi karaktere, semmi forma. Csak a kispocsueknek huu x6. Aztan egy formatlan auto mint a 3gt illetve 5gt.

Ha 6os mondtatok volna akkor elhiszem plane a gc, ezek gyonyoruek.
Majd lesz a csontikárnál akcijába jó dumával...
Igen az x-et véletlen kifeledtem. Egyik volt infósunk a cégnél, nemrég vett egy X6 M pack-ot 4.4-es motorral. Na az igazi polgárpukkasztó sport telefonfülke. De formára bejön nemúgy mint az X5-ös az nejnek teCCik.
Most mi a baj az X6-tal (BMW-k közül az egyik kedvencem, de nem az új, hanem az 1. generációs)
Okééé értelmetlen, hátúl nyomorogsz, alig látni ki belőle, de ha benne vagy olyan mint egy tank
1x vezettem egy sima 30d-t bazz az is mit megy, aztán meg mit művel a 2 vagy a 3 turbós....
Naa mingyááá megszolal a barátod, hogy Ratyi vagyok, de nekem keeel 1x egy X6
De ugye nem x6 ?! Sima 6!
Hát igen, jó fej csávó
Ës igen ha közelebb lakna még öribarik is lehetnék, párdon ez ratyis volt
Jó a nick neved szevasz!
Ezt a trollkodást amit te itt csinálsz már ne is haragudj....
1000 bocsánat, kérj helyettem elnézëst
Miért mit tettem?
GYP-s az Pintér Gáborka a nagy haverotok!
Ezt a Clam gyereket miért nem dobta még ki innen az admin?????
6-os grand cupéé
Befogtad a szád! Hogyan mered a szádra venni a nagy fotómágust Te!
GyPs vagy és csak röhögünk rajtad
A Királyoknak is volt udvari bolondja és az SM-nak is van