Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vidd a rosszat,ráütődő,félig ráütődő vagy közé záródó.
Kellene még egy fajta, a mosogató alá ami egymásból nyílik 90 fokban.
A fele már egy hónapja kész volt még nem festve és sebesség korlátozással.
Mikorra lehet kész? Ősszel tuti mennék egyet arra.
Ha 8-10 fokkal kevesebb lenne, akkor elmentem volna hétvégén egy "3 napos" Zemplén-túrára, kétszer anyámnál (Debrecenben) megalvással. De sem a derekam nem jó, sem nem bírtom ezt a rohadt kánikulát motoron. Idén eddig összesen nem tartok még 2000 km-nél, tavaly ekkora a 7 ezren is túl voltam.
Bakonybél és környékén húzzák már a noje aszfaltot lesz b@szatós szakasz gazdagon az erdőben...
Most lesz telibe hétvégém este 6ig.
Esetleg hétvégén a Mecsek felé - bár nagyon meleget jósolnak. Akkor meg tuti nem megyek hosszabb távra.
Mértem, gondolom a bútorlapba besüllyesztett átmérő az 35 mm.
25 vagy 35 mm-es?
Kedd pihenős vagyok, hétvégén este6ig gálya.
Este indulok italy-ba
Lehet majd jövő7 kedden vagy szerdán elgurulók feléd, de majd úgy is írok neked!
Gyere azt próba...
Még jó hogy a Lő2 nem rázza le a zacsidat
De bízók benne, hogy már faxa lesz
Holnap de. egyet gurúnyi........
Semmi különös. A dobok tartója megellett megint. Magnézium ötvözet pille könnyű és gáz javítani viszont legalább drága. Nem egy anyagból van így a hegesztés mellet reped el. Majd szezonon kívül valami szénacélból C45 pl. egy anyagból csináltatok egyet. Valamivel nehezebb de pont letojom. Meg anno nekihúztam a váznak így feszülhetett (talán).
Most viszont hőálló szilikonból kívül beül alátét, plusz a közepébe is méretre vágtam így nem ér hozzá a vázhoz és szabad mozgása. Ha kell valakinek esetleg tudok adni a szilikonból. Lepróbáltam forrasztóval ki sem kezdi!
Mi történt a motoroddal? Abszolúte nem vagyok képben....
Majd túrok a sorok között.
Na hőálló szilikonból csináltam új szilentet plusz kívül belül is szilent alátét, újra hegesztve, a tartó most teljesen független a váztól remélem bírGYa.
Azt fogják mondani! "Ilyen nincs! "
Az lesz a legjobb ha leszedem azt elviszem magammal, hogy ilyen kell.
Áháá, ez a becsapódás gátlós.
Tucc élni! Amiket én linkeltem azok 100-200 forintba kerülnek, de neked a nyócezres' kell!