Ha 8-10 fokkal kevesebb lenne, akkor elmentem volna hétvégén egy "3 napos" Zemplén-túrára, kétszer anyámnál (Debrecenben) megalvással. De sem a derekam nem jó, sem nem bírtom ezt a rohadt kánikulát motoron. Idén eddig összesen nem tartok még 2000 km-nél, tavaly ekkora a 7 ezren is túl voltam.
Semmi különös. A dobok tartója megellett megint. Magnézium ötvözet pille könnyű és gáz javítani viszont legalább drága. Nem egy anyagból van így a hegesztés mellet reped el. Majd szezonon kívül valami szénacélból C45 pl. egy anyagból csináltatok egyet. Valamivel nehezebb de pont letojom. Meg anno nekihúztam a váznak így feszülhetett (talán).
Most viszont hőálló szilikonból kívül beül alátét, plusz a közepébe is méretre vágtam így nem ér hozzá a vázhoz és szabad mozgása. Ha kell valakinek esetleg tudok adni a szilikonból. Lepróbáltam forrasztóval ki sem kezdi!
Na hőálló szilikonból csináltam új szilentet plusz kívül belül is szilent alátét, újra hegesztve, a tartó most teljesen független a váztól remélem bírGYa.
Lehet majd jövő7 kedden vagy szerdán elgurulók feléd, de majd úgy is írok neked!
De bízók benne, hogy már faxa lesz
Most viszont hőálló szilikonból kívül beül alátét, plusz a közepébe is méretre vágtam így nem ér hozzá a vázhoz és szabad mozgása. Ha kell valakinek esetleg tudok adni a szilikonból. Lepróbáltam forrasztóval ki sem kezdi!