Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vettem egy lőtéri kutyát!
A kivetőpánt a két irányba nyíló ajtók cucca, biztos az tartja a konyhaszekrény ajtót?
Az igen. Praktikutyában van asszem elcsoszogunk...
Ma meg is van
Kivetőpánt?
Szívesen!
Ilyen ám köszi!
"Jó vételért messzire kell menni." Jelenleg 350 km-re találtam egy gyári állapotúnak tűnő gépet, de jogsi nélkül nem játszom be ezt a távot a hazahozásra, trailerezni meg nem fogok. Ha a kezemben van a kiegészített jogsi és a motor sem kelt el, akkor kiveszek egy szabad napot és ügyintézéssel, mindennel együtt megcsinálom és lábon hozom haza, mint a kocsinál is tettem.
Szerintem sincs semmi baj a jogsi korhatárokkal, egy bizonyos donor jelölt százalékot kiszűr, aki az évekkel komolyodik. De van aki 24 éves kor felett sem tudja felmérni a vezetési képességeit a járműhöz viszonyítva, azon nem lehet segíteni sajnos.
Pedig ez csak egy gép, az ember ad neki parancsot.
Fasza! Azt mi lesz vagy már van motor?
Zoli!
Ami a konyhaszekrény ajtót tartja annak mi a neve és lehet külön kapni mert megellett azt le kellett vennem az ajtót.
Nem is baj hogy a korlátlan jogsinak felvitték a korhatárt! Helyes! Most láttam egy magyar motoros alol kiütötte egy 2 hete szerzett motoros a motort mert túl gyorsan ment persze a motort most vette a vétkes újonnan. Életét vesztette sajnos. A Magyar meguszta, kiengedték a korházbol, motor a tk. Mind a kettő.
Én viszont nem vagyok ÚJRA kezdő. Sima kezdő az igen....
Na OK, de ott eddig 110-zel lehetett menni (2x2 sáv) - ezek a köcsögök vittek magukkal egy 40-es táblát..... (Kocsival szoktam arra járni, 120-130 körüli tempóval - hót ziher, hogy én is beszoptam volna....)
Várj, neked 50 éves korodig nem volt motor jogsi, hozzád képest még korán is teszem le a korlátlant!
40es táblánál 195, az már kemény
Azok veszélyesek. Vagymi...
Volt, csak nem korlátlanra
Bakker, neked eddig még jogsid sem volt?!
Újrakezdő....
Jut eszembe, megvan az A korlátlan kresz, jön a vezetés!
Szarnak azok rá nagy ivben. Söt, vslamelyest szimpatizálnak vele.
Eddig is megtehette volna, a lőtéri kutya nem foglalkozik vele, ha igen, már feltűnt volna az oldal üzemeltetőinek.
Úgy látom nem sokára vissza keresztelkedik clam