DE LEGALÁBB AZ ÉRTELMES EMBEREK születnének ilyen sokan!!! De mindig csak bunkóból van sok!!! A két sor autó között simán elfér egy motoros . Csak van olyan köcsög , akinek ez assza a csőrét! De szerintem meg assza az anyját, hogy finom legyek !
nem lesz majd a jövőben kiadó?
gyereknek kellene valami lakást nézni pesten ha felveszik a suliba, aztán valami olcsóbb (kisebb)valami kellene ami nem havi 150 ezer mert vagy 2-3 évre kellene
Nem csak az alkalmiak......lassan csorogtam sor mellett a Kőér utcában mire előttem egy kamionos kivágta az ajtót és öklét rázva onnan ordibált mint állat, hogy álljam ki a soromat, kissé meglepődtem ahogy elmentem mellette oszt a büfében kollégáknak ezt előadom mire néhányan a védelmükbe vették mondván a köcsög motorosoknak sem lenne szabad előremenni ha már ők ott állnak na meg a szemetek (motorosok) ha jót tesznek velük elengedik meg ilyenek akkor állandóan a lábukkal integetnek jelezve, hogy lerúgják a tükrüket.......lett ebből ki hangoskodás főleg ahogy azon csodálkoztam mennyire félreértik a lábjelzést, erre nem is gondoltam, azóta autósnak nem jelzek lábbal semmit.
"Tegnap én is hasonló helyzetben voltam, az fáj nekik hogy előre megy a Motoros,ők meg araszolnak! Szerintem! " Azt hiszem én is , hogy ez a helyes meglátás!
gyereknek kellene valami lakást nézni pesten ha felveszik a suliba, aztán valami olcsóbb (kisebb)valami kellene ami nem havi 150 ezer mert vagy 2-3 évre kellene