Mi is most kötöttük át, az új autó eufóriájában csak aláírtuk amit a kereskedés elénk tolt oszt fizettük 3 évig és most kezdtünk nézelődni, ugyanannál a biztosítónál ugyan nagyobb önrésszel, de majdnem feléért kötöttük újra nem beszélve, hogy apróbetűvel a márkakereskedés beletette, hogy csak ha náluk esetleg más márkakereskedésben javíttatjuk akkor lesz a teljes kár kifizetve különben az önrészen kívül is csak valami 70%, nem is értettem, hogy lehet ilyet kikötni, de végül is lehet mivel alá is írtuk.
Szerintem egy 2-3 éves típushoz, nem annyi éveshez hanem valóban újhoz bármilyen gyártóé nem gondolnám, hogy tömegével lennének bármilyen bontott cuccok nem még színazonos elemek, csak úgy ahogy Zoli írta, lopnak egyet hozzá.
A jelek szerint,nem,nem fog .Ennek köszönhetően van a rendszerben egy javított autója,értékvesztéssel.Ez egy ilyen játék.Igen,én meg bohóckodtam volna az ő helyében bontott dolgokkal,és nincs értékvesztett autóm és a befizetett casco feléből megvan a javítás.
Magyarazod az ideggyengeseged.
Belinkelek egy folcvagen mém videot es ugy ugrasz,kesz szociologia tanulmany.
Kissebbsegi erzes,megideologizalt fillerbaszás mas levedlett szarjat magasztalni.
Nincs penzed ujra,ezert veszel 10+ os fosvágent.Ennyi az egesz.
Mlas pont a byd 600 ezres cascojarol bedzrlt,a bmw csak labjegyzet hogy fizettett 2,5 milliot a biztosito egy kb 8 kilo erteku casco befizetesert cserebe.
Majd pont bohockodni fog bontott dolgokkal mint te.
Tudod értelmezni a szöveget?Még egyszer leírom,a mamlasz és én is a bömbiről beszéltünk,mivel azt kellett javítani,hogy a bidével mi lesz,majd térjünk vissza akkor ha aktuális lesz.
Alapból nem vagyok sértődékeny,itt meg aztán végképp nem tud senki semmivel megsérteni.Én csak etetem a magadfajtát,az ilyen ingerszegény életet élő mihaszna embereknek ezzel tudok segíteni.
Nem.Erre reagáltál.A bmw a mult.Tanulj meg értelmezni.
"A bmw-m elso évben 160 körül volt, az utolsó már majdnem kétszáz. Mondjuk kifizettem eddig nyolcszázat, ők meg tavaly kétmillió 250-et 😁
Tényleg nagy bukó 😁
A 18 milliás bidé év díja 5-600 lesz, na az már jobban fáj. "
"Ha otthon barmolom össze a garázsban, akkor is csak az anyagár többe került volna nyolc százezernél és nyilvánvalóan nem ugyanilyen lett volna az elvégzett munka minősége.
Igen az évi plusz 3-400 lejön abból a négy millióból, amit adtak ajándékba. Egyébként egy ilyen árszintű autónak ennyi a cascója, nincs mit tenni - csak annyit hogy nem kötsz 😁 "
Mondjuk te is tudod hogy egy 24-es évjáratú járműből nincs az elején bontásban autó.Mert az első évben a kereskedésbe viszik,és még nincs akkora értékvesztése hogy kisebb sérülés esetén eladják roncsban.
Ahogy öregszik úgy szaporodnak a bontottak.De 1-2 évig nem fogsz dúskálni a kasznikban hogy még szinhelyeset is találj.
Persze a te szinteden ahol csak 10+ éves az adott darab amit tulajdonolsz már dobják ki mert leélik műszakilag.
"Egy most új járművet hol találsz 2-3 év távlatában színazonos bontottat?
tudom,ha van rá igény lopnak egyet valakitől.
De e nélkül? "
8 évig gyártották,13 éve kezdték.
A B9 passathoz is van rogyásig szinhelyes kaszni?