Mert csak eddig látsz,elmondom én mit csinálnék,természetesen nem fizetnék cascot,aztán ha ilyen szituba keverednék,megcsinálnám színazonos bontott gyári alkatrészekből és akkor nyoma sincs sehol,nincs érték vesztés.És bőven megvan a befizetett casco alatt.
Ha otthon barmolom össze a garázsban, akkor is csak az anyagár többe került volna nyolc százezernél és nyilvánvalóan nem ugyanilyen lett volna az elvégzett munka minősége.
Igen az évi plusz 3-400 lejön abból a négy millióból, amit adtak ajándékba. Egyébként egy ilyen árszintű autónak ennyi a cascója, nincs mit tenni - csak annyit hogy nem kötsz 😁
Plusz amennyit esett az autó értéke. Arról nem beszélve hogy a 2.5milla azért volt annyi mert márkaszervíz csinálta,szóval ez is görbe tükör.Igen,azt meg már bejelentették a biztosítók hogy drágább lesz az elektromos autók biztosítása mert drága a javítás.És akkor igen,"az elektromossal ingyen járok"dologba mindjárt bele is lehet kalkulálni azt az évi 400ezer pluszt.
A bmw-m elso évben 160 körül volt, az utolsó már majdnem kétszáz. Mondjuk kifizettem eddig nyolcszázat, ők meg tavaly kétmillió 250-et 😁
Tényleg nagy bukó 😁
A 18 milliás bidé év díja 5-600 lesz, na az már jobban fáj.
kétlem hogy megúszod évi 50 ezerből vagy esetleg ilyen 1 millás önrésszel
sógor hoki a4 audijának havi 30 volt a casco, fizették is egy évig aztán inkább hagyták a picsába
a külföldi tankolásokat meg a szállítójármű tankolásait szerintem ki lehet venni a képletből azt a lakosság az szerintem csak harmada lenne(gondolkodós)
mert még be sem fejeződött az m44(kezeit széttáró) Most aszfaltozzák az m44 végét ami itt van kőrösön és belecsatlakozik az m8-ba(gondolkodós) legalább 4 éves csúszásban vannak számításaim szerint már rég elköltöttem azt a pénzt amit a terület kisajátításra kifizettek 😅 A baj, hogy még az m8 sem épült meg az m5-ig pedig álló fasszal várom már(meghajlós) A nyomvonalon megvan a földmunka illetve kecskekeméten az utolsó csatlakozási 3 km-es szakaszhoz hozzá sem kezdtek(gondolkodós) Ha a munka tempóban semmi nem változna én azt mondanám kb. még 2 év(óranézegetős) azt lehet pirítani békéscsabáról kecskemétig az m44-en az m8-as szakasz becsatlakozásával(szemeit körbeforgató)
asszonyka kb. heti egyszer csattintja fel otthon a töltőre az autót amikor bejöttek a mínusz 10-ek talán akkor heti 2*. Egyszer töltöttünk otthonon kívül idén 15 percet 1800 ft-ért de akkor sem kellet volna mert pont a ház előtt fogyott volna ki a nafta ahogy számoltam 😅
Minden esetre nekem még nem panaszkodott, hogy 3-ik éve nem kell kútra járnia(kezeit széttáró)
Izmosabb koccanás kukázza a kocsit? Ezt én nem tudom(kezeit széttáró) De erre fizetjük a kaszkót(gondolkodós)
tudom,ha van rá igény lopnak egyet valakitől.
De e nélkül?