Igen. Épp arra mentünk volna mi is, Komló-Szászvár-Bonyhád-Paks útvonalon. A Zobák után a hidasi völgynél integetett két pocakos cigány az út széléről, de azt hittük, csak rendőrök mérnek és azért.
1-2 kilométerrel lejjebb állt a kocsisor, ott mondták, hogy baleset volt és még egy óra, mire újra megindul a forgalom, úgyhogy megfordultunk és Hosszúhetény felé kimentünk a hatosra. De nem mondtak részleteket, csak ma láttam én is, hogy tulajdonképp mi ais történt.
Utólag többen mondták, akik ugyanarra a rendezvényre haladtak és ugyanabból az irányból, hogy ez a koma bőszen előzgette az eleve nem lassan haladó Power Rangereket is.
nekem elketyeg a ház az 5kw-os inverterrel
igaz nem mosunk meg mosogatunk egyszerre(elbírná de maxon menne az inverter) meg kell várni a mosógépnél a 20. percet mert utána már nem fűt és mehet a mosogatógép de más kényelmetlenséget nem igényel a napos meghajtás
monduk nektek a 200 amper olyan mint nálunk a 100 amper, de családi házban ez is ritka, a szomszédnak van 3x 32amper de evvel egy tehén farm üzemel
villanybojler, elektromos fűtés(hősugárzó), villany rezsó, ruszki szivattyú, hegesztőtrafó, terménydaráló azért volt
a 20 ampernak mindegy hogy mikrót hajtasz rajta vagy darálót
anyáméknak a 74ben épült kádár kockában is 20 amperes van, elbírta volna a 25 ampert is ha nincs vezérelt áram ezért csak 20 lett a fő megszakító
úgy gondolom aki tud venni villanyos verdát nem putriban lakik ahol 16+10 amperes biztosíték van a nappali/éjszakai áramra
szóval ez a feltevésed bár igaz is lehetne nem az
nálunk is a 20+éve épült házon 16os bemenő alu vezetékek vannak lazán elbírná a 32 ampert ebből éjjel kell 2 amper.....
de ha csak 20 amperrel tölt a kocsi akkor is megvan délutántól reggelig annyi amivel 2x 50km távot elautózol -20fokban is
https://geocaching.hu/caches.geo?id=1300
elég szar az út, ha szárazság van egy szakaszon elég odabaszós a homok motorral
egy nagyobb eső után közvetlenül jól járható
persze van több út is de mind szar
1-2 kilométerrel lejjebb állt a kocsisor, ott mondták, hogy baleset volt és még egy óra, mire újra megindul a forgalom, úgyhogy megfordultunk és Hosszúhetény felé kimentünk a hatosra. De nem mondtak részleteket, csak ma láttam én is, hogy tulajdonképp mi ais történt.
Utólag többen mondták, akik ugyanarra a rendezvényre haladtak és ugyanabból az irányból, hogy ez a koma bőszen előzgette az eleve nem lassan haladó Power Rangereket is.
igaz nem mosunk meg mosogatunk egyszerre(elbírná de maxon menne az inverter) meg kell várni a mosógépnél a 20. percet mert utána már nem fűt és mehet a mosogatógép de más kényelmetlenséget nem igényel a napos meghajtás
monduk nektek a 200 amper olyan mint nálunk a 100 amper, de családi házban ez is ritka, a szomszédnak van 3x 32amper de evvel egy tehén farm üzemel
Erre akarnék kilyukadni.
a 20 ampernak mindegy hogy mikrót hajtasz rajta vagy darálót
úgy gondolom aki tud venni villanyos verdát nem putriban lakik ahol 16+10 amperes biztosíték van a nappali/éjszakai áramra
szóval ez a feltevésed bár igaz is lehetne nem az
nálunk is a 20+éve épült házon 16os bemenő alu vezetékek vannak lazán elbírná a 32 ampert ebből éjjel kell 2 amper.....
de ha csak 20 amperrel tölt a kocsi akkor is megvan délutántól reggelig annyi amivel 2x 50km távot elautózol -20fokban is
http://youtu.be/321oe5dqdg8?si=OKbAQxn8F4SKApjP
elég szar az út, ha szárazság van egy szakaszon elég odabaszós a homok motorral
egy nagyobb eső után közvetlenül jól járható
persze van több út is de mind szar
Zart allasban ekkorat kotyog.
https://youtube.com/shorts/mEz...