Nekem mindig az jut eszembe hogy 10-20ezer mert nem csatoltam be magam és aggodnak értem hogy jól legyek 😂
De szerintem inkább az lenne a bajuk ha kifingok gyorsan nem költöm a pénzem a sz@rjaikra 😂
Szinte halom ...........eltávozott közülük egy újabb fogyasztó nagy hiányozni fog a pénze amit élete során nálunk hagyott nagy szomorúság béke vele 😂 😂
Azt hiszi, hogy eszi azt a tartósított kefírt meg a szárított madáreledelt, akkor majd tovább él 😁 Nem dohányzik, persze - de ugyanazt a szmogos levegőt szipákolja be, mint a többiek, meg ugyanazt a génkezelt szarokat eszi - még ha nem is zabál - mint a többi.
...aztán mikor 62 éves korában megáll a ketyegő, az utolsó gondolata ez lesz: "faxom, ennyi erővel füstölt sonkát is ehettem volna, jó fröccsel lecsapatva" 🤣
Azt hiszed hogy mert te egyedül így cselekszel akkor az mindenkire igaz vagy fordítva
Ipari szemetet etetnek a néppel elég ezt az egyet kiemelni és az mindegy hogy abból jól bezabálsz mint ini vagy csak csipegetsz mint egy tini lány . A dohányzás is ipari szemét ....... mindenféle kemikáliákkal . A mozgást ne említsd robotizáció korszakába 😂 . Igazából itt is csak a Jó Isten munkáját látom valakinek több a kegyelem van akinek kevesebb . Isten tudja egyedül hogy kinek mennyi . Szegény Csolány Szilveszter is sportos életet élt aligha hiszem ivott kanás bort ,azzal aztán meg végkép nem lehet vádolni hogy ne mozgott volna .... most már nem itt van . Fehér Miklós focista Pályán kapott infarktust , pedig a focisták olyanok mint a hímes tojás . Orvosi vizsgálat kiszámítót edzés és táplálkozás . Szóval híd-el hogy kegyelemből vagy itt és nem azért mert uuuuuuuuuuuuu mennyit teszel érte . Mellesleg COVID is jó példa rá volt aki oltakozott az az tett érte azt mégis elhunyt meg volt aki nem és ugyan úgy volt aki nem oltotta be magát és ott is volt távozó ,volt aki itt van mint én is 😂 sokak bántára 😂
Jol van,majd amikor en pisalom le a sirodat, akkor majd visszaterunk erre.
De felreteve a viccet, mar megbeszeltuk,hogy azzal csak az az egy baj, hogy aki eletmodbol fakado betegsegben hal meg az a legritkabb esetben hal meg egyik pillanatrol a masikra.
a bagós -alkesz-drogos és zsírdisznó a legjobb polgár, mert befizet a függősége révén jó sok adóforintot és még nyuggerkor előtt szépen fekszik is be a kis fadobozba, a kórház meg alapból csak dísznek van
a lényeget nem fogod fel az életnek, meg ami utána jön
élsz 60-80-100 évet és végtelen mennyiséget halott leszel, ehhez képest szerinted mit ér az a +20 vagy akár 60 év?
ha meghalsz semmit nem viszel magaddal szóval kurvára mindegy hogy 40 évnyi emléked megy a levesbe vagy 120 évnyi
és nem mond hogy jobban élsz mint egy alkesz aki bever egy kettespet bort naponta és kurvára nem érdekli semmi
""Magyarországon az összes halálozás közel fele köthető valamilyen viselkedési kockázathoz, ami a második legmagasabb érték az Európai Unióban. Az uniós országokban a halálesetek 39 százaléka volt köthető rossz táplálkozáshoz, a dohányzáshoz, az alkoholfogyasztáshoz vagy a mozgásszegény életmódhoz.""
Ugye, amikor írom, hogy nem iszom, nem dohányzom, figyelek, hogy mit-mennyit eszem, de valahogyan ez itt nem jön át kellő mértékben, sőt, még nekem szegényes az életem egyesek szerint.
És különben is, a papa 93 évesen halt meg Munkással a szájában mert leesett a bakról, bezzeg a szomszéd Pista vegaként és antimindenként 23 évesen halt meg rákban, tehát a bagó az tuti nem árt.
Ma találkoztam egy megrészegült villanyámokfutóval, kivágott a belsőbe és majdnem 120-al megelőzött akár 7-8 kamiont is, de magához térhetett és visszament közéjük. 🤓
Jók voltak azok,csak az elmúlt 20-30 évben több ezer milliárdot költöttek demokrácia exportra,így elhanyagolták picit az infratruktúrát.
Láttam felvételt olyan vasuti hídról aminek láncokkal erősítették meg a pilonjait.
Megoldható de feleslegesen nagy, energia igényes és komplex, ennél fogva hibalehetőséget hordoz. Hobbi célra használtam én is Windowsos PC-t pl. CNC eszterga vezérlésre, de manapság már vannak sokkal jobb célmegoldások is. Pl. Raspberry Pi-re vannak szoftverek, aztán annak csak tápot adsz, beledugsz egy SD kártyát megfelelő szoftverrel és tud mindent amit kell. Lényegében ugyan azt mint egy PLC.
De a PLC nem csak egy számítógép, hanem egy rendszer szemlélet. A régi relés logikáknak egy felokosított változata. A programozása is olyan mintha különböző reléket építenél össze virtuálisan. Ezeknek az embereknek készült, akik a relés logikákat tanulták.
Pl. egy lift vezérlése régen egy kb. fél négyzetméternyi relé összekötögetéséből állt (még mindig van egy ilyen selejtezésből származó kivalló minőségű Omron relém). Manapság ennek a helyére tesznek egy PLC-t.
Gondolom a relés kimenet is azért maradt meg, hogy legyen ami elromoljon benne 🤣 de kb. annyi értelme van mint a füstgenerátornak egy villanyautón.
Amúgy manapság már elég komolyak ezek a PLC-k. Kb. egy átlag mobiltelefon proci van bennük, és rendes nagy méretű érintőkijelzők, grafikus felület van rá, tetszőleges kommunikációs csatornákat tud használni. Nagy előnye hogy olyan rendszert legózol össze belőle, mind hardware mind szoftvare, mind felhasználói felület tekintetében, nagyon egyszerűen ami PC-re sok éves fejlesztői és programozói munka lenne, és mindezt stabilan, megbízhatóan, kis fogyasztással. Tehát itt alapvetően a modularitást és a rendszert, ökoszisztémát fizeted meg, mint az iPhone esetén.
pedig csak relé baja volt
ha egyszer beindult utána ment műszak végéig
aztán lehet csak egy láb volt a forrasztásnál kitörve, még új relé se kellett volna csak egy 30-50x mikroszkóp
De szerintem inkább az lenne a bajuk ha kifingok gyorsan nem költöm a pénzem a sz@rjaikra 😂
Szinte halom ...........eltávozott közülük egy újabb fogyasztó nagy hiányozni fog a pénze amit élete során nálunk hagyott nagy szomorúság béke vele 😂 😂