haver szerint 17 volt 15+kg-os ebből 12 a spéci cuccra jött
25 fölé nem sikerült menni 23-24 volt a maximum
10 alatti annyi volt a 2 hét akatt hogy fogalmunk sincs
20 kiló bojli lazán elment óvatos etetéssel is
de
a verseny ahogy elkezdődőtt jóval kevesebb volt a hal, ugye nem tudtuk behúzni
hétvégén már inkább a sok hülye távfutón röhögtünk alig pecáztunk
Egy angol se tud a francia vagy spanyol rendőrnek semmit mutatni, ha kocsival megy nyaralni.
Ha nagyon akarja, magával viheti a papírt, de otthon, a saját országában nem kell nála legyen. Megállítják, bepötyögik a kékek a rendszámot a gépbe, egy pillanat alatt megvan, hogy van-e műszaki rajta, van-e biztosítás, súlyadó, stb. és hogy kinek a nevén van.
Felesleges dolog a papír forgalmi 2022-ben.
A fene tudja, ha holnap elindulnék zimbanwébe akkor az út során a helyi erőknek mit mutatnék?......jó tudom, jelentős mennyiségű kp.-t, de mi van ha a nem létező becsületest fogom ki? 😆
Azért még is kíváncsi lennék(kezeit széttáró)
30 tonna volt az összfogás 8 kg átlagsúllyal
3415 halat fogtak az 5 nap alatt.
Nem találtam olyat, hogy az 50-ik helyen szereplő, hogy zárt az első 5 eredményt mutatták. A legjobb csapat 845 kg halat fogott. https://contest.fishinda.com/t...
Még is saccold már meg, kb hány halat fogatok, mennyi volt ebből a 10+-os, mekkora volt a legnagyobb hal és mi lehetett az összfogás( szemeit körbeforgató)
ha írsz valami nagyon szerény eredményt talán elhiszek belőle valamit(gondolkodós)
Azt elfogadjuk.
Én meg úgy voltam minek esőruha, egy kis záport kibírok, menet közben úgy is véd a burkolat.
Nos... a tököm is vizes lett, valamint a forgalmi tokjából sikerült kiönteni egy kis vizet még itthon is 😆
Bevezethetnék már az elektronikus okmányos dolgot, mert elég nagy macera szórakozni a papírokkal, főleg hogy azt a szaros forgalmit nem voltak képesek kártya alapúra csinálni.
ezét nem is írok semmit
amúgy a végén számolni se számoltuk csak a 15+ vagy annak kinézőeket mértük azt is csak a szákban olyan volt a bőség 😎
amúgy 5 pontyból 4 egy fajta bojlira jött
a kukoricás-tigrismogyorós elméleted se működött ilyen 3-5 kilós gizdákat hozott, furamód csak nappal, éjjel hallgatott az a bot
valamekyik héten a szelidi tavat támadjuk meg egy hétre
a tisza tó lenne a legjobb de oda kellene 3-4 hét annyi szárított bojlim meg nincs már. nyáron nem szeretem szárítani néha belemegy a zsizsik
Ha már így kezded valószínű, hogy nem(ujjával nemet mutató) Zsebrevágta a rohadék a 2 kilót amit fizettetek? Én csináltam volna fotókat oszt megmondtam volna ha fizet fél millát nem mondjátok meg a faterjának, hogy ott voltatok(kezeit széttáró)
Egyébként mitől derülne ki ha magatoknak csináltok néhány fotót? Szerintem csak duma nem fogtatok lófaszt sem ezért megy a lódítás erről a fotó-STOP-ról 😅 Fotót úgy is csinálhattatok volna a halakról, hogy semmi felismerhetőt nem fényképeztek hozzá a víz az csak nem a haverod apjáé? Ha csak nem Ő a mészárols lölő (gondolkodós)
Számszerűsítsd már mit jelent az, hogy az első 50-be bekerültünk volna (gondolkodós.)
nem- nem laca(ujjával nemet mutató) az akkori dácsia 4 millához képest vizsgálódunk(meghajlós) Az akkori árat az akkori árral a mostani árat a mostanival hasonlítunk. (meghajlós)
25 fölé nem sikerült menni 23-24 volt a maximum
10 alatti annyi volt a 2 hét akatt hogy fogalmunk sincs
20 kiló bojli lazán elment óvatos etetéssel is
de
a verseny ahogy elkezdődőtt jóval kevesebb volt a hal, ugye nem tudtuk behúzni
hétvégén már inkább a sok hülye távfutón röhögtünk alig pecáztunk