Van 50m kábeldob, de panel 4ikről nem lógatnám le hónapokig. Ugye én vagyok a hülye, ja nem. Én kérek suldigungot.
Ezért jó a vellanyótó is csak ugye a lakosság több mint a fele társasházban lakik.
Pont nem, de ebbe ne menjünk most bele mert diktálok a telefonba. egy évig az volt a meló hogy akku felügyeleti rendszert kellett fejleszteni. eléggé képben vagyok
Az vigye be, akié már nem friss és mondjuk októbertől áprilisig parkol. Mire a január-februári fagy megjön, az akku lemerülhet, a lemerült akksi elektrolitjának a fagyáspontja jóval magasabb. Ennyi a logika benne. Túlóvatoskodás, de mivel nem mindenki ért hozzá, ökölszabályként a laikusnak biztosabb recept.
pár szentistván és lehetne csinálni rendes töltőt, ami nem csepptölti hanem x időnként kisüt belőle 2 marék ampert aztán visszatölti
heti 2x kimeríti a kapacitás 3/4 részéig azán feltölti, így nem seggel le az akku
amúgy ez a "télire beviszem a lakásba" is megérne egy misét, de olyan mint a covid, ebben hiszek és semmi sem tántoríthatja el őket a tevékenységüktől
Dehogyis az......az akku életét az növeli ha mozog benne a töltés, bármelyik irányba. Nem tud szulfátosodni.
Az, hogy a mostani mindenféle jelleggörbések kinyirják lehetséges de egy sima fenntarto töltés mindenféle kisütési ciklus nélkül hasznos.
Az elektrolit és a lemezek. Ha egy bodonben van 6 cellanyi lemez es osztoznak a szoszon, akkor vannak a legjobb egyensulyban.
Ha ket egyforma akkut veszel, ugyanabbol a gyartasbol es egyszerre uzemeled be, akkor nyilvan ennel csak hangyafasznyival kevesbe idealis a helyzet.
Ha fillerbaszo a teherauto gazdaja, lehet nem fogja az akksikat parban cserelni. Mas kerdes, hogy magaval baszik ki.
Egy akkun belül. De itt két külön akku van. Én értem hogy alapjábanvéve nincs különbség amig tökéletesek az akkuk. A 12 v-os is ha beszarik elég lenne azt az egy vagy két cellát cserélni de nem lehet. egy 24-es rendszer akkuja nem épp olcsóság.
Nekem más ugyhogy más a véleményem is 😃 és valahogy hosszutávon eddig még bejött.
Ezért jó a vellanyótó is csak ugye a lakosság több mint a fele társasházban lakik.
heti 2x kimeríti a kapacitás 3/4 részéig azán feltölti, így nem seggel le az akku
amúgy ez a "télire beviszem a lakásba" is megérne egy misét, de olyan mint a covid, ebben hiszek és semmi sem tántoríthatja el őket a tevékenységüktől
Az, hogy a mostani mindenféle jelleggörbések kinyirják lehetséges de egy sima fenntarto töltés mindenféle kisütési ciklus nélkül hasznos.
Ha ket egyforma akkut veszel, ugyanabbol a gyartasbol es egyszerre uzemeled be, akkor nyilvan ennel csak hangyafasznyival kevesbe idealis a helyzet.
Ha fillerbaszo a teherauto gazdaja, lehet nem fogja az akksikat parban cserelni. Mas kerdes, hogy magaval baszik ki.