Konkrétan ezt a motort nem ismerem,de én szoktam járni hozzájuk vásárolni,én ajánlanám őket.Új és használt motorokkal/alkatrészekkel foglakoznak,minden ami krossz vagy enduro,ha bontott alkatrészt keresel akkor is érdemes felhívni őket.Szerintem ha elmész megnézni,akkor azt az állapotot fogod látni amit a leírásban leírtak.Még ezen kívűl is van elég sok használt motor náluk.Érdemes velük előre egyesztetni időpontot,mert az egész család kibaszott nagy enduros/ krosszos,versenyezni is szoktak, és van amikor felkerekedenk egy hétre ,és elhúznak az erdőbe,és akkor nincsen nyitva az üzlet.
Hál istennek elég buta a képesmotor, vagy sűrűn veszik le és rakják fel újra a hirdetést.
Amúgy a Tarjáni Gerecsemotornál van egy honda CRE250 HM racing. Arra lennék kíváncsi. E-mailra nem reagálnak, hívni meg addig nem akarom, ameddig 50e hijja az árának.
Amúgy a Tarjáni Gerecsemotornál van egy honda CRE250 HM racing. Arra lennék kíváncsi. E-mailra nem reagálnak, hívni meg addig nem akarom, ameddig 50e hijja az árának.
van itt egy pár
Erről van valakinek információja?
Érdemes kétszer 250 km-t autózni érte?
olyan szar hogy más kocsival meg sem ismeritek az embert
STEELHORSE MOTOR KAWASAKI PÉCS
Nagyon aranyos a bulldog!
Hornet tali