Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.katvond.net/tattoos...

Pár nagyon király tetoválás
jaaaj még jó hogy vannak ilyen rendes motorosok
én is megmankásodtam nagyon egyszerre cseréltünk nevet akkor,nem?
Ma végigegykerekeztem a főutcán,erre visszafelé kiált elém az útra egy helyi erő,én meg lelassítottam és elengettem a mögöttem jövő kamiont,hátha .
Hát nemkurvára Azt csak úgy beírtam,legyen ott valami .Régebben repsol82 néven írogattam ide,én kérdeztem tőled,hogy ismered é az Ekő Zsoltit emlékszel?Csak aztán megváltozottattam a nevemet,mert melóba így szólítanak,mert úgy nézek ki szerintük ,mint egy mexikói kertész Mostmár ez marad.
mindig figyelni kell!a másikra is!könnyen meg van a baj!
mindig sok motoros jön szembe,hétfő-szerda-péntek edzés,akkor viszem a kölköt...de ma Környén valami nagyon szerencsétlen béna motoros majdnem nem tudott megállni a STOP táblánál ahogy jön Tata felől ja persze csaj volt,az látszott rajta szép lett volna ha beleront a bogárkámba,tuti orrba vágtam volna nem kicsit,ha motoros ha nem
de te nem ez a 13 éves vagy,akinek egy néger buszsofőr a házi állata?
pofám lapos puttana
28 éves vén szar lettem
Juhéééjjjj
Köszi
na akkor bóódogat
puszipajtásom
gratulálok
azokat nem szoktam számításba venni,csak ha versenyezni akar!
Ma én is mentem egy kicsit,még utoljára idén.
Elvégre ma van a szülinapom,megajándékoztam magam.
annyit sikerült azért megtudnom róla hogy eddig azt hiszem Bajon,de most már tatabányán laknak! és hogy nagyon szép Z750e
Én kocsival voltam.
köszi szépen!
és te akkor mivel közlekedtél?mert én nem vettelek észre!
Gyapiról már megint lemaradtam
ezer éve nem láttam
én ma 3szor voltam kint a Ringen!először 2 supermotyós srác volt kint,gondolom gyakoroltak!másodszor egy kedves pár ért ki pont mikor én,a srác Gyapi egy Z750el (talán valaki ismeri),harmadszor meg a haver talált ott rám a másik gsr-es ja és a gyorskorcsolya válogatott is ott volt!
igen,ha arra járok megyek de ismerős az soha nincs
helyzet nincs,minnyá alvás lesz